woensdag 19 februari 2020

Voortuin met bloembakken

Voortuin met bloembakken

Bloembakken online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Ontdek ons unieke assortiment bloempotten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Een voortuin met weinig onderhoud was de wens van deze klant. Maar wel met beplanting zodat het zicht vanaf de straat beperkt wordt.


We hebben verhoogde bloembakken gemaakt in deze tuin. Door de verschillende hoogten en afmetingen is het een boeiende tuin met een beperkte hoeveelheid groen waarvan het onderhoud per bak gedaan kan worden. Strakke voortuin met gemetselde bloembak.


Met antraciete muurblokken heeft de tuin toch nog mooie bloembakken ! En het mooie witte siergrind maakt het helemaal compleet! Leuk idee voor in je voortuin. Voortuin met trendy plantenbakken. Mooie achtertuin in Spijkenisse met een groot terras, diverse bloembakken , waterelement en als beplanting verder taxushagen en oa diverse siergrassen.


Hieronder een aantal tuinen, klein voortuintje met witte accenten, daarna een tuin met een koivijver in Dordrecht en dan een tuin met RVS spiegel-vijver. Bespaar tot wel via kiesproduct. In Colijnsplaat legden we deze voortuin met bloembakken aan.


Op zoek naar een idee voor uw voortuin ? Moderne vormgeving met grote tegels en cortenstaal bloembakken. Deze pin is ontdekt door Tony Maurissen. Zelfs als je voortuin niet groter is dan een reepje tussen trottoir en voordeur, dan nog kun je er een opvallende binnenkomer van.


Met een grote voortuin kun je je fantasie helemaal de vrije loop laten. Maar een kleine voortuin inrichten vinden mensen soms wat moeilijker. Ze weten vaak niet hoe ze de ruimte die ze hebben optimaal kunnen benutten. Veel mensen denken dat je met een kleine voortuin minder mogelijkheden hebt, maar het tegendeel is waar!


Voortuin met bloembakken

Het opbouwen van een bloembak met stapelblokken is niet erg ingewikkeld en door iedereen te doen! Een bloembak aanleggen: Bepaal de afmeting en hoogte van de border. Dit kan je uitzetten met een touw zodat je de juiste lijn hebt en strak makkelijk de blokken kan plaatsen.


Graaf de ondergrond waar de border komt een stukje uit. In plaats van een glooiende, aflopende tuin wordt er gewerkt met strakke niveaus en trappetjes. In een moderne tuin is het wel fijn als de plantjes duidelijk onderscheiden worden door strakke lijnen. Dat kun je bereiken door te kiezen voor de juiste bloembakken.


Voordat je begint met de aanleg of make-over van je voortuin , is het goed om je bewust te worden van de mogelijkheden. In dit blog worden inspirerende voortuin ideeën besproken die de basis zullen kunnen voor jouw eigen voortuin ! Een andere populaire optie is de bloembak zonder bodem. Dit is vooral aan te raden als u de bak wenst toe te passen in een plantenvak i. De polyester en kunststof bloembakken zijn leverbaar in een beperkt aantal standaardkleuren.


In deze voortuin hebben we verhoogde bloembakken van robuuste elementen gemaakt en. Door de organische stoffen verbetert de kwaliteit van de wortels en geniet je extra lang van de planten. Gebruik en plantschopje om de bloemen perfect in een bloempot te planten. Met een handige plantensteun blijven de bloemen en planten bovendien perfect op hun plaats staan. Deze onderhoudsarme voortuin , met diagonale lijnen hebben wij aangelegd in Meppel.


De tuin is bestraat met Abbystone 30x20cm, de verhoogde bloembakken zijn gemaakt van Linea blokken (15x15x60cm). In het grind staan twee bolbomen, de Prunus eminens ‘Umbraculifera’. Stenen bloembakken met stapelblokken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts