woensdag 5 februari 2020

Wat kost een oprit bestraten

Vind een stratenmaker om de klus te klaren. Bekijk prijzen, plaats je klus (gratis!) en selecteer een stratenmaker uit de buurt. Graag kleurechte, onderhoudsvriendelijke bestrating op je oprit?


Lees meer over de voordelen van gebakken bestrating op onze website. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!

Ricaricati di stile con le proposte di Kost del nostro assortimento. Op internet ziet u veel losse prijzen, wij bieden u graag een overzicht van alle bijkomende kosten zodat u in staat bent een volledig kostenplaatje op te stellen. De prijs van je oprit bestraten is gemiddeld € 900.


Stratenmakers hanteren voor het bestraten van een oprit een prijs per m(€ 15) of per uur (€45), afhankelijk van de moeilijkheid van het legmotief. Bekijk in onderstaand kostenoverzicht welke factoren allemaal invloed hebben op de prijs voor het. Lees dan verder, want in dit artikel hebben wij alles over het aanleggen en bestraten van een oprit voor u uitgezocht en op een rijtje gezet.


Leest u hier waar u allemaal aan moet denken als u van plan bent uw oprit te bestraten of opnieuw wilt laten aanleggen ( herbestrating). Kosten van het (laten) bestraten van de oprit. Welke stenen of grote tegels zijn het meest geschikt om een oprit mee te betegelen.

Hoe u uw oprit het best opnieuw kunt (laten) herbestraten. Een oprit bestraten is een dure klus. Toch is het een stuk beter dan alleen maar zand of puin neer te leggen. De banden van de auto hebben er onder te lijden en als het regent, verandert de oprit al snel in een modderpoel.


Besmeurde schoenen en een dito vierwieler is het gevolg. Heb je een groot terras dat je wilt bestraten in een sierpatroon met luxe tegels van natuursteen? Een ingewikkeld sierpatroon kost de stratenmaker meer tijd en wordt daarom vaak per uur berekend. Een stratenmaker kost tussen de € en € per uur. Natuursteen zoals marmer, graniet of leisteen kost tussen de € tot € per m2.


Dit heeft allemaal invloed op de totaalprijs. Het bestraten van uw tuin, oprit of terras is op zich geen ingewikkeld karwei, maar het is lichamelijk wel zwaar werk. Om die reden kan het aantrekkelijk zijn om het bestraten uit te besteden aan een specialist: de stratenmaker of hovenier.


U kunt nagaan wat de kosten voor het bestraten van uw oprit zijn door onder andere na te denken over het afgraven en funderen van de grond. Het afgraven gebeurt tot een diepte van - 50cm. Dit maakt het mogelijk om er een fundering van meerdere lagen in aan te brengen, waarbij we gebruik maken van verschillende soorten stortmateriaal. Trova lo Stile perfetto per te! Scopri i Trend di stagione di Kost su Zalando.


Wat kost een stratenmaker? Het kan dus duur uitpakken, het bestraten van je oprit.

Helemaal als je een groot oppervlak hebt. Hier zijn een paar tips om deze kosten zo laag mogelijk te houden. Doe een gedeelte zelf: spreek met de stratenmaker en vraag wat jij kan doen om te helpen. Als u van plan bent om uw tuin of oprit opnieuw te bestraten kunt u dit het beste laten doen door een professionele stratenmaker.


Een trottoir of oprit aanleggen is lichamelijk zwaar werk, omdat er nog steeds heel veel met de hand gedaan wordt. Voor het bestraten van een nieuwe oprit rekent een stratenmaker een uurloon of prijs per vierkante meter. Het uurloon van een stratenmaker is gemiddeld €3- tot €4- per uur. De kosten voor de bestrating zijn voornamelijk afhankelijk van de steensoort.


De gemiddelde kosten per m² zijn €1- tot €2-. Dat is meteen de reden dat wij het aanraden om de klus van een oprit bestraten aan een hovenier uit te besteden. Bent u zelf handig en heeft u alle middelen tot uw beschikking? Overweeg dan om het voorbereidende werk zelf uit te voeren.


Het laten bestraten of herbestraten van een voortuin, achtertuin of oprit is veelal een ingrijpende en kostbare verbouwing. Veelal moet u vakmensen inhuren om een goed resultaat te krijgen. Uit ervaring weten wij dat prijsverschillen tussen stratenmakersbedrijven flink kunnen oplopen.


De kosten voor het bestraten van de tuin variĆ«ren gemiddeld van € tot € 1per m inclusief stratenmaker, bestrating en voegzand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts