vrijdag 21 februari 2020

Zwembad burgum

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Op zoek naar zwembad burgum? Telefoonnummer, adres en meer!

In onze webshop kunt u uw kind inschrijven voor zwemlessen, de zwemprestaties van uw kind volgen in het leerlingvolgsysteem en E-tickets kopen. De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Burgum vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. De Wetterstins is het gemeentelijke binnenzwembad in Burgum.


Heerenveen via Burgum ,Drach. Het gerenoveerde zwembad voldoet aan de eisen van deze tijd en richt zich met name op het gebruiksgemak en comfort. Zwembad Swimfun in Joure is een subtropisch zwemparadijs vol avontuur voor jong en oud.


Ga ook lekker een dagje weg naar Swimfun in Joure.

Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid. Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en zwemveiligheid. Op deze pagina vind je de zwembaden van de provincie Frieslan ideaal wanneer je op zoek bent naar een zwembad in de buurt. Er zijn diverse soorten zwembaden , zoals een binnenbad en een buitenbad. Bergum (officieel, Fries: Burgum ) is een dorp in de Nederlandse provincie Friesland.


Het is de hoofdplaats van de gemeente Tietjerksteradeel en telt 9. Het amendement daartoe werd aangenomen. Tarieven Zwembad de Wetterstins in Burgum. Om recreatief te zwemmen in Zwembad Wetterstins betaal je per keer.


Kinderen tot jaar zijn gewoon gratis. Tevens heb je de mogelijkheid om een maandkaart aan te schaffen. Hiermee kan je onbeperkt recreatief zwemmen. De prijs hiervan is euro.


Openluchtzwembad De Sawn Doarpen in Gytsjerk. Wij zien het als een middel om onze dienstverlening te verbeteren. Geen antwoord gekregen op uw telefoontje of aanvraag?


Vindt u dat één van ons zich niet correct heeft gedragen?

Dan kunnen wij voorkomen dat het in de toekomst weer gebeurt. Laat het ons meteen weten. Heeft u een algemene vraag over bijvoorbeeld het zwembad of een zwemles?


Subtropisch zwembad Swimfun in Joure. Het zwemparadijs is dus een heerlijke plek om een dagje te genieten. Geniet van de warmte en van de spannende én ontspannende attracties in ons overdekte zwembad.


Prachtig gelegen aan het mooie Bergumermeer. Het openluchtzwembad Wettervlecke is al vele jaren hét zwembad van Surhuisterveen en omstreken! Met drie bassins en diverse faciliteiten is er voor elk wat wils in de van mei tot medio september geopende accommodatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts