donderdag 27 december 2018

Ph+ zwembad

Volledig assortiment uit voorraad leverbaar. Voor 16:bestel morgen thuis! Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Creëer buiten ook een thuisgevoel! Zwembad onderhoud is veel meer dan alleen het verwijderen van vuil en aanslag of het gebruik van chloor om uw zwemwater te desinfecteren. Juiste hoeveelheid pH toevoegen aan uw zwembad. H waarde naar beneden te brengen.


Allereerst moet u een test gedaan hebben met een teststrip. Hoeveel u moet toevoegen staat duidelijk aangegeven op het etiket. Los de granulaten op in een emmer water en verdeel dit mengsel over het zwembad.


Controleer dagelijks of wekelijks de pH-waarde en verhoog deze controles wanneer het warm weer is of wanneer het zwembad veelvuldig wordt gebruikt. Je kan de waterkwaliteit testen via onze testkits. Zo behoud je dankzij het pH-plus poeder de optimale waterkwaliteit.


Chloor werkt minder goed bij een te lage zuurtegraad van het water. Iedereen kent wel de heerlijke sensatie van uit een zwembad te klimmen, en je ogen lijken wel in brand te staan. Verdorie, hier zit veel chloor in! Niets is echter minder waar.


Is de waarde in het zwembad te afwijken veroorzaakt die roodheid en irritaties. Hoe verdeel ik het over mij zwembad ? Het liefst uit dezelfde kraan waarmee je zwembad gevuld is. Standaard is de pH-waarde van het leidingwater in Nederland hoger dan nodig is in een zwembad. Daarom zult u in het begin vaak pH min nodig hebben om de waarde te verlagen.


Als de pH-waarde van het zwembad te laag is, is het essentieel om dit met pH plus te verhogen, anders werkt het zwembad chloor niet. H wordt met warm water gemengd alvorens het toegevoegd wordt aan het zwembad. H Plus van Aqua Easy is zeer effectief en efficiënt bij het verhoge. Mocht u vragen hebben of meer informatie nodig hebben over Fonteyn Outdoor Living Mall, informeer ons door het contact formulier in te vullen en wij komen daar zo. Met meer dan jaar ervaring in deze bedrijfstak, mag dat gerust als betrouwbaar gezien worden.


Wij leveren vanuit eigen magazijnen, en uit voorraad en binnen uur! U kunt het type zwembad en het bijpassende formaat zwembad kiezen. Het aantal m³ inhoud van een zwembad is zeer bepalend voor de dosering van pH Plus.


In geval van hard water kan een verhoogde dosering nodig zijn. Let op: Niet meer dan 3g per m³ per. Hoi wij hebben een zwembad van 4Xen 1. En de ph moet eerst op pijl voor je er gloor in kan gooien maar dat kan dus nu niet. Vul het zwembad aan tot normaal niveau met leidingwater. Vervang het filtergrind van je filterinstallatie na vijf jaar.


Filtergrind verliest haar reinigende vermogen met de jaren. Filter daarna net zo lang tot het water weer helder is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts