dinsdag 11 december 2018

Groenoord zwembad openingstijden

Ruim 2Intex zwembaden leverbaar. Scherpe prijzen en 24u levering! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Zwemmen Inschrijven Zwemles Kinderfeestjes Openingstijden Tarieven Accommodatie Contact. Reviews Excellent temperature, big.


Het zwembad is van alle gemakken voorzien en heeft een paar leuke verrassingen. De glijbaan van zeventig meter is geliefd bij de jongere bezoekers. Of het nu is voor vrij zwemmen of zwemles, voor groepszwemmen of banenzwemmen.


Ook voor kinderfeestjes ben je welkom. Voor goede en betrouwbare service kunt u terecht bij GroeNoord in Smilde. Bespaar tot wel via kiesproduct. De recreatieve openingstijden zijn verruim zodat er tijdens de vakantie elke dag volop gezwommen kan worden door jong en oud. Interactieve Waterglijbaan Na jaar hebben wij afscheid genomen van onze oude glijbaan.


Alleen op Nieuwjaarsdag kan er niet worden gezwommen. Ruimere openingstijden Op de doordeweekse dagen en zaterdagen is het zwembad al geopend vanaf elf uur. Van dit bedrijf zijn geen openingstijden bekend. Op zondagen start het gezinszwemmen al om negen uur. Dit zijn de openingstijden van ons wedstrijdba recreatiebad en instructiebad.


Geniet met het hele gezin van alle. Zwembad Groenoord is gevestigd aan de Prinses Beatrixlaan in Schiedam. De aangepaste openingstijden van bad Groenoord zijn: - Maandag augutsus 15:00. Schiedam - Net zoals vorig jaar organiseren zwembad Zuid en zwembad Groenoord weer de zwem4daagse.


Op zoek naar de openingstijden van het zwembad bij De Polfermolen? In het knusse zwembad aan de Westfrankelandse dijk zullen in het zwembad lijnen liggen. TIJDEN ZWEMBAD SCHIEDAM BIJ HITTEGOLF. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten!


Aangepaste recreatieve openingstijden Goede vrijdag en de paasdagen in zwembad Groenoord. Op april, Goede Vrijdag, gaan alle activiteiten gewoon door. De openingstijden voor het recreatieve zwemmen zijn verruimd.


Er kan gezwommen worden van 11:– 17:uur. In de avond is er Blitzkids avond. Tijdens de kerstvakantie hanteren wij aangepaste openingstijden.


Klik op onderstaande link voor het aangepaste zwemrooster en een. De meivakantie loopt tot mei. Wees er snel bij en Koop je kaarten met korting in de voorverkoop.


Halloween Fright Night met rood water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts