dinsdag 25 december 2018

Duivenoverlast balkon

Metalen tuinhekken tegen lage prijzen. Bestel hier tuinafscheiding online. Ruim aanbod Tuinafscheiding. Shop direct online op beslist. Altijd de beste deal voor jou.

Vind Tuinafscheiding online. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken Tuinafscheiding. Bekijk uw resultaten duiven weren van balkon bij Finecomb.


Zoek naar duiven verjagen op de nieuwe KensaQ. In dit artikel vind je tips en trucs over duiven verjagen van balkon. Mijn balkon wordt veelvuldig door de duiven ondergescheten en gebruikt als roddelplek, met alle gevolgen vandien!

Ik heb inmiddels een net op mijn balkon gehangen, helaas is het heel lastig om een zijkant dicht te krijgen waardoor ze alsnog (wel minder vaak) op mijn balkon kunnen landen en een fijne boodschap achter kunnen laten. Alhoewel Avonda Faunabeheer vooral duiven vangt voor zakelijke klanten, ontvangen wij ook regelmatig vragen van particulieren die duivenoverlast ervaren in hun tuin of op hun balkon. Met deze doe-het-zelf oplossingen kunt u de duivenoverlast bestrijden. Let wel, dit zijn symptoombestrijdingen en vaak geen definitieve oplossingen. Als je ergens last hebt van duiven, bijvoorbeeld op het balkon , moet je je eerst afvragen waarom de duiven daar eigenlijk zijn.


En ze zijn daar omdat er een bron van voedsel en een water is. Om te beginnen moet je die beide van hen wegnemen. Ook de slordige nesten die ze bouwen, bevatten veel insecten en ander ongedierte. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je besmet wordt door deze ziektes.


Kom daarom zo snel mogelijk in actie met onze tips tegen duiven als je merkt dat duiven veelvuldig op je balkon landen. Daarnaast kunnen duiven ook niet goed tegen de geur van sterke en pittige kruiden. Beste experts, ik wil graag op een diervriendelijke manier van duiven af die op mijn balkon zitten. Op zich leuk, ware het niet dat ze alles onder poepen en ik met dit weer mijn was niet buiten kan op hangen.


Ze hebben zelfs maling aan de kat. Zie je telkens duivenpoep op je balkon en veroorzaken duiven overlast op je balkon ? Het is verstandig om deze duiven weg te jagen.

Duivenoverlast op het balkon. Behalve de schadelijke vogelpoep dragen duiven ook ziektes, zoals salmonella, met zich mee. Daarbuiten zorgen duivennesten in sommige gevallen zelfs voor insectenplagen.


Het voorkomen van duivenoverlast. Om duivenoverlast te voorkomen hebben wij verschillende mogelijkheden in de vorm van weringsmaatregelen. Zelf bestrijden van duivenoverlast. Geeft u liever de voorkeur aan het zelf bestrijden van de duiven?


Wilde duiven en andere vogels lijken op het eerste gezicht onschuldig en onschadelijk. Ze worden algemeen aanvaard in het straatbeeld en worden vaak zelfs gevoerd. Toch zijn vogels vaak verantwoordelijk voor onhygiënische situaties en schade aan gebouwen. Hiermee besmeuren ze uw balkon , terras, tuinmeubilair, tasten ze de laklaag van uw auto aan en het schilderwerk van uw woning en die van uw buren.


Denk maar aan broodkruimels of korreltjes rijst die onbewust op het balkon zijn gevallen en bekers met water die niet zijn opgeruimd. Behalve dat je de broedplaats kun verwijderen, kun je ook andere trucs toepassen om de duiven te verjagen. Je kunt afkomen van duivenoverlast door: Het ophangen van een cd-slinger. Toen een duif een nest begon te bouwen onder het meubilair op mijn balkon , heb ik het apparaat eerst op de vloer gezet en daarna op de tafel.


De grootte van het te behandelen terrein speelt ook een rol. Zo moeten er bij landbouwbedrijven soms grote terreinen worden afgezet om de gewassen tegen duiven te beschermen. Dit kost natuurlijk meer tijd dan het aanbrengen van wering op een dak of op een balkon.


Houd uw tuin vrij van voedsel Stop met het voeren van kleinere vogels, op dit voedsel komen ook de niet gewenste vogels als stadsduiven en andere plaagdieren op af. Het is niet gebruikelijk om meer dan één duiven paar te vinden op een balkon , hierdoor blijft het probleem vaak ook redelijk beperkt, in tegenstelling tot andere ruimtes. Wanneer een duif eenmaal toegang heeft tot een balkon is het zeer waarschijnlijk dat deze een nest zal gaan bouwen en het balkon zal gebruiken als broedplaats. Dan is het raadzaam om snel te handelen, de risico’s die de uitwerpselen van duiven met zich meebrengen zijn geen pretje.


Het is zonde om een extra kostenpost te moeten opnemen omdat uw bedrijfspand door de duif is beschadigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts