donderdag 13 december 2018

Natuurlijk spelen speeltoestellen

Grote keuze aan houten speeltoestellen met schommel en glijbaan - Nu bestellen! Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Bestel Speeltoestel bij fonQ. Kies uit 1producten vanaf € 190. Zoek je een Speeltoestellen?


BOAS is trots om vanaf heden het programma speeltoestellen van Kindt Spielgeräte exclusief op de Nederlandse markt te brengen.

Maar evengoed passen de toestellen in een stadpark of zelfs in een plantsoen. Een natuurlijk speeltoestel brengt de natuur dichter bij het kin waar het toestel zich ook bevindt. We bieden een breed aanbod van wip tot combinaties en schommels tot draaitoestellen. Naast het vertrouwde aanbod in bekende speeltoestellen , denken we ook maatschappelijk mee. Zo is er bijvoorbeeld ook een sporttoestellen-lijn leverbaar.


Heerlijk gezond en de kinderen zijn altijd in beweging. Daardoor zijn deze speel toestellen uiterst geschikt voor intensief gebruik buiten. Door gebruik te maken van landschappelijke kenmerken en aanwezige natuurlijke materialen, ontstaan er uitdagende en fantasierijke speellandschappen.


Bent u op zoek naar een speelplek waar kinderen op avontuur kunnen gaan, vlotten kunnen bouwen, met water en zand kunnen modderen.

Waar ze hun eigen fantasie tot leven laten komen in zelfgebouwde hutten van takken keien. De natuurlijke speeltoestellen van Lappset zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen. Laarzen aan en spelen maar! In de stad is er soms weinig natuur aanwezig in de leefomgeving van kinderen. En dat terwijl de natuur zoveel moois te bieden heeft om mee te spelen : denk aan takjes, grote keien, liggende boomstammen, zand en beplanting.


Elk kind wil maar één ding: kind zijn. En dat betekent: zélf dingen creëren en ontdekken. Donkergroen ontwikkelt speelomgevingen waarbij we de natuur van het kind. Het zit er bij ieder kind in: spelen ! Wat is er nog mooier dan spelen in de natuur?


Kinderen kunnen tegenwoordig vaak alleen nog maar spelen op speelplaatsen die ingericht zijn met stoeptegels, rubbertegels en stalen speeltoestellen. Natuurlijk spelen is veel waard voor kinderen! Niet altijd biedt een natuurlijke omgeving voldoende bewegingsmogelijkheden. Wellicht is er gebrek aan hoogteverschillen om te klimmen en te glijden, beperkte ruimte, etc. Dan kan de omgeving verrijkt worden met spelaanleidingen en speeltoestellen.


Wij als IJreka focussen ons op het spelen van kinderen. Dit doen we door een compleet aanbod van verschillende speeltoestellen aan te bieden. Wij bieden deze speeltoestellen aan in professionele speeltoestellen markt.

Door middel van de juiste certificeringen en kwaliteitseisen zijn de producten van IJreka Speeltoestellen perfect voor uw kind. Op zoek naar een toestel voor particulier gebruik klik dan hier. Dan is de kans groot dat zij dat doen op speeltoestellen van KOMPAN van KOMPAN. Spelen uw kinderen vaak buiten?


Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van veilige speeloplossingen voor alle leeftijdsgroepen. Het gaat daarbij om duurzame houten speeltoestellen voor de openbare ruimte, zoals parken, schoolpleinen, buurtspeeltuinen etc. Uiteraard staat ‘ natuurlijk spelen ’ daarbij voorop. Echter, een bijzonder houten speeltoestel spoort dat ‘ natuurlijk spelen. Of zoekt u invulling voor een sportvel park- en straatmeubilair?


Laat u inspireren door ons veelzijdige aanbod en check onze referentieplekken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts