donderdag 27 december 2018

Muizenverjager ultrasoon

Muizenverjager ultrasoon

Verjaag Eenvoudig zelf Muizen. Voor 23:bestel Morgen in huis. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Diervriendelijke Muizenvallen! Ruim aanbod Insectenlampen.


Muizenverjager ultrasoon

Ruime keuze tuinartikelen online. Muizenverjagers voor 22u bestel morgen in huis. Eén van de vervelendste plagen die u in huis kunt hebben, is een muizenplaag. Het bestrijden van die beesten is vaak lastig.


Dit is echter verleden tijd met deze elektronische muizenverjager. De muizenverdrijver werkt met behulp van ultrasoon geluid. Dit geluid ligt buiten het gehoorbereik van de mens.


Deze ratten en muizenverjager zendt een ultrasoon geluid en elektromagnetische golven uit. Productbeschrijving Deze muizen en rattenverjager verjaagt muizen en ratten met ultrasone geluiden en met een elektromagnetisch veld. Een ultrasoon muizenverjager kan een zeer hinderlijke apparaat zijn. Voor alle duidelijkheid geef ik nogmaals aan dat Pest Free absoluut GÉÉN ultrasoon apparaat is.


Deze extra sterke verjager tegen muizen, ratten en insecten produceert geluiden die niet hoorbaar zijn voor mensen, vissen, honden en katten. De stelling van u dat je ultrasoon geluid niet meer hoort op middelbare leeftijd is dan ook onjuist. De KU Leuven heeft hiernaar onderzoek gedaan. Indien u het onderzoek ondeugdelijk vin dan graag onderbouwen met wetenschappelijke tegen argumenten.


Destijds heb ik het onderzoek opgevraagd maar is tot op heden niet vrijgegeven. Ratten verjagen met ultrasoon geluid werkt zeer goed. Let er wel op dat als u de ratten gaat verjagen met het ultrasone geluid dat een rattenverjager maar in ruimte werkt. Het geluid om de ratten te verjagen gaat dus niet door muren heen. Ik barst hier van de muizen en ratten.


Gif doet niets dus ik wil dat wel eens proberen, maar we hebben ook een konijn. Deze degelijke ultrasone verjager van Weitech verjaagt onder andere marters, vossen, katten en konijnen. Het grootste assortiment aan ultrasone verjagers tegen katten, op voorraad.


Het met geluid muizen verjagen met een ultrasone muizenverjager is niet waarneembaar voor mensen en huisdieren. Muizen bestrijden met ultrasoon geluid is een goed middel als u gaat voor een wat minder agressieve methode, waarbij geen gif wordt gebruikt en die dus niet schadelijk is voor mens en huisdier. De ratten- en muizenverjager van Nature is effectief tot à 100mmet een spreidingshoek van 1graden.


Het ultrasone apparaat is 11cm hoog, 9cm breed en 7cm lang. Geen last meer van ratten of muizen? Reken met ze af met de ratten- en muizenverjager met ultrasoon geluid van Nature. Plug In Pest Free is absoluut niet ultrasoon en heeft ook geen ultrasoon functie. Pest Stop heeft wel een ultrasoon functie die niet uit gezet kan worden.


Sommige mensen horen het ultrasoon geluid en kunnen daar hoofdpijn of andere klachten krijgen. Honden en katten reageren ook op ultrasoon geluid en worden er zeer onrustig en gestrest van. Op het internet kon ik niets vinden dat mensen klachten hebben over de muizenverjager. Elektrische muizenverjager en rattenverdrijver Voor gebruik binnenshuis. Verdrijft ratten en muizen door ultrasoon geluid (2- 2hz).


Allereerst maken Pest Free units geen geluid. Het is dus ook absoluut geen ultrasoon muizenverjager. Ultrasoon is een heel andere toepassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts