vrijdag 7 december 2018

Hotel bangkok zwembad op dak

Exclusieve aanbiedingen op accommodaties tijdens uitverkochte periodes. Snel en eenvoudig te gebruiken. Je boeking wordt gelijk bevestigd. Boeken kan snel en eenvoudig!


Boek vandaag en reis morgen!

Vind goedkope hotels voor vanavond. Zoek en boek nu een goedkoop hotel. Vind een hotel op maat van uw budget op onze officiƫle website all. Reserveer zonder tussenpersonen op de officiƫle website en profiteer van de beste prijs. Hotels boeken met veel korting!


Het luxe en rustige Navalai River Resort met stijlvolle themakamers heeft een zwembad op het dak en een restaurant aan de rivier. Het resort bevindt zich naast de Phra Athit-pier en biedt gratis WiFi.

Het Navalai River Resort ligt op minuten varen van Silom en Sathon Road. Gelukkig zijn er voldoende hotels en condominiums die beschikken over een zwembad. De hoogbouw zorgt ervoor dat vele zwembaden zich op grotere hoogte bevinden. Hier volgt een lijstje van prachtige hotels en AirBnb’s met infinity pools en zwembaden op het dak.


En niet zonder reden, want de kamers zijn comfortabel, schoon en op het dak is ook een lekker zwembad. Oke, het is een tikkeltje onpersoonlijk, maar de prijs is prima! Banglamphu zitten, dan ga je voor de DD Inn.


Zoveel, dat we er een hele categorie aan hebben gewijd. Zoals Royal bijvoorbeel een hotel gelegen in Chinatown. Het is een heel hotelcomplex op 740-kamers, bestaande uit 4-x-torens. Het hotel heeft verschillende zwembaden. De grootste bevindt zich op de 12-verdieping.


Er zijn een paar kleinere zwembaden , deze bevinden zich op andere terrassen. Eerder deze week in lamphu house Chaing mai geslapen wat echt een super goed hotel is. Erg onaardig geholpen en de kamer is vies.

Niet de service die we gewent zijn en zullen het ook zeker iedereen afraden! Vergelijk alle aanbieders! Wij doen het zoekwerk, jij krijgt de beste prijs. Bij VakantieBesparen vind je de laagste prijs en bespaar jij op jouw complete vakantie!


In Bali heb je mooie infinity pools die uitkijken op de mooie natuur. Dit hotel is direct gelegen aan Khao San Roa maar de kamers zijn niet aan de straat-zijde en dus heb je weinig geluidsoverlast. Het personeel is enorm vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn schoon, mooi en hebben ruime badkamers. Als je van drukte en gezelligheid houdt voor een leuke prijs, dan is dit de perfecte locatie.


Een frisse duik zorgt voor verkoeling. Verder is het heel fijn om naar een dag slenteren op het dak het zwembad in te duiken met uitzicht op de rivier met zijn skyline. Bangkok hotel tips met infinity pool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts