maandag 10 december 2018

Houten veranda met glazen dak

Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Dankzij onze 3D tekeningen gaat u direct uw droom verandazien! Gratis een offerte ontvangen of samen nadenken wat mogelijk is?


Vind glazen veranda het nu op Kensaq. Bekijk hier alle veranda 's van douglas hout en lariks hout met een dak van glas.

Houten veranda met glazen dak kopen? Een glazen dak geeft een extra luxe uitstraling aan een houten overkapping. De houten overkapping kans bijvoorbeeld tegen uw huis of een muur worden geplaatst. De veranda kan in vele standaard maatvoeringen worden geleverd. Daarnaast is het ook mogelijk om elke gewenste maatvoering op te geven.


Hierbij worden alle platen evenredig verdeeld. Compleet op elke gewenste maat tegen discount prijzen. Een houten veranda vraagt om iets meer onderhoud dan een aluminium of glazen veranda , maar met de juiste maatregelen kunt u jarenlang genieten van uw overkapping.

Deze kunt u jaarlijks opnieuw behandelen met beits voor extra bescherming en een mooie uitstraling van het hout. Geef uw veranda of terras een rustieke uitstraling met de Lariks houten terrasoverkapping voorzien van glazen dak. Alle houten balken worden op maat gezaag geïmpregneerd en gekantfreesd en de muurbalk en dwarsligger worden ingefreesd. Zo heeft uw houten overkapping meteen de juiste afstand en het juiste afschot.


Onze visie was het creëren van een overkapping naar onze eigen signatuur. Met onze blik gericht op de toekomst, gewapend met decennia aan ervaring. Met gepaste trots kunnen wij zeggen: de houten overkapping is.


Deze veranda is meter diep waardoor een verzwaarde onderbouw noodzakelijk is. Daktype:aluminium daksysteem met 4. Hij heeft schroefpaalfundamenten en ledverlichting. Veranda aan huis schuin dak met polycarbonaat kunststof of glazen glas dak.


Kom langs in onze showroom! Vooral niet als u deze koopt bij Fonteyn Outdoor Living Mall. Een veranda hoeft niet duur te zijn. Met een afdekking in uw tuin kunt u de warme zomeravonden verlengen.


De beste kwaliteit en de meeste sfeer.

Ambachtelijk maatwerk door de echte vakman. Voor een houten veranda met glas moet u bij de Blokhutspecialist zijn. Door het plaatsen van de glazen wanden kunt u uw veranda geheel afsluiten en ook in de winter genieten van een heerlijk plekje.


Gedacht kan worden aan een veranda met platdak of een veranda met een aflopend dakpannen dak. U kunt zelf de afmeting, dakvorm, dakbedekking en houtsoort samenstellen. Zodoende kunt u een houten veranda in dezelfde stijl als uw woning laten maken. Afbeeldingsresultaat voor houten veranda met glazen dak. Een moderne overkapping met een glazen pui en lamellen is een waardevolle toevoeging aan uw tuin en leven.


Heeft u ook interesse in een schuifwand voor uw veranda of overkapping neem dan contact met ons op via dit contactformulier! Douglas houten overkapping met glazen dak. Met Geïmpregneerd hout en betonstaalmatten of schaduwdoek als dak houdt u uw terras betaalbaar, met een houten dak en een maatwerk glazen dak lopen de prijzen op. Bepaal de plaats en de afmeting van de veranda.


In dit voorbeeld gaan we uit van een houten veranda die vast zit aan uw woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts