dinsdag 11 december 2018

Muizenplaag groningen

Snel en effectief je huis muisvrij met de KB Home Defense anti-muizen producten. Entdecken Sie unser großes Angebot und das perfekte Ferienhaus in Groningen. Ob Luxusvilla oder gemütliche Wohnung, wir haben das passende Ferienhaus für Sie. Alle vacatures in Groningen. Kosten muizen bestrijden in Groningen Duidelijke en eerlijke prijs voor muizenbestrijding in Groningen.


Muizenplaag groningen

Voor het bestrijden van een muizenplaag in Groningen ontkomen de meeste mensen niet aan de hulp van een professionele bestrijder. Maar wat vraagt deze voor het behandelen van muizen? De muizenplaag heeft zich vanuit Friesland nog niet uitgebreid tot Groningen. In deze provincie zijn geen signalen van ernstige muizenoverlast.


De Stadspartij in de gemeenteraad van Groningen vreest dat een muizenplaag die Friesland parten speelt, ook gevolgen zal krijgen voor de gemeente Groningen. Mariska Sloot, gemeenteraadslid voor deze partij, vreest dat er een trek van zowel ratten als muizen naar Groningen zal ontstaan en heeft over de kwestie schriftelijk vragen gesteld aan BW. Hebt u last van plaagdieren (ratten, muizen, duiven enz.) of insecten (wespen, vlooien enz.)? Neem contact op met de Milieudienst. Na Friesland lijkt ook Groningen aan de beurt wat betreft een explosie aan veldmuizen.


Muizenplaag groningen

Niet alleen uit het Zuidelijk Westerkwartier, maar ook van boven en ten oosten van de stad Groningen komen meldingen van uitzonderlijk veel kleine knagers. Anders dan in Friesland is bestrijden met water lang niet overal mogelijk. In september stelde de partij schriftelijke vragen aan het college naar aanleiding van berichten dat er sprake was van een muizenplaag in Friesland. In het Westerkwartier, op het Hogeland en in Midden- Groningen vreten de muizen massaal het grasland aan.


Ik zie hem voor me met zijn zwarte snorharen en hij doet me denken aan iemand. Adolf de muis heeft zich in mijn huis gevestigd en is vastbesloten om het niet zonder strijd te verlaten. Na vijf minuten hoor ik niks meer.


Het is volkomen stil in Groningen. Muizenplaag in een bedrijf of instelling. Een muizenplaag dient ook in een bedrijf of instelling direct aangepakt te worden voordat de controle volledig zoek is.


Wanneer dit niet gebeurt kan de plaag dusdanige vormen gaan aannemen, dat complete gebouwen, fabrieken en bedrijven stilgeleg onwerkbaar of onveilig worden. Om onze gezondheid te beschermen is het verstandig om muizen zo snel mogelijk te bestrijden. Wacht daarom niet te lang en schakel snel een bestrijder in. Bovendien zuchten Friese boeren momenteel al wekenlang onder een muizenplaag. Wij willen dus wel weten of we als provincie er klaar voor zijn mochten de muizen de grens over komen.


Een paar muizen in huis kunnen al snel voor een grote muizenplaag zorgen. Om zich razendsnel voort te kunnen planten (wat ze helaas zeer graag doen), hebben ze voedsel en een veilig en beschut onderkomen nodig. Dat vinden ze in jouw woning of bedrijf… met alle gevolgen vandien: een muizenplaag ! Moeten jullie van de Oosterpoorter niet eens over de muizenplaag hier schrijven? Nou zijn wij behoorlijk wat muizenissen gewend maar een korte rondvraag leverde slechts één redactielid met een hardnekkig knagertje in de garage op. De opbrengst van een rondje schoolplein was een stuk hoger.


Een gaatje van een halve centimeter breed is al groot genoeg voor een muis om binnen te komen. Dicht daarom naden en kieren. Wanneer u zo een tot weken bezig bent en u merkt dat er dagelijks gegeten wordt maar de overlast niet minder wordt dan moet u overgaan op een ander muizengif. Kijk goed op de verpakking welke werkzame stof u eerst hebt gebruikt en pak dan een ander werkzame stof. Wellicht is de muizenplaag resistent voor een werkzame stof.


Muizenplaag groningen

Een muizenklem is een relatief oude manier om muizen te vangen en te doden. Een grote muizenplaag is moeilijk te bestrijden met klemmen. Bovendien kan alleen een getrainde ongediertebestrijder muizenvallen effectief plaatsen, omdat hij het verschil weet tussen nestplaatsen, looproutes en verblijfplaatsen van muizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts