vrijdag 7 december 2018

Kleine klussen

Plaats vandaag nog gratis en vrijblijvend uw opdracht op de website. Alleen de beste vakmensen. Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in en rondom huis. In de loop der jaren komen er kleine klussen in huis waar men geen zin, tijd en ruimte voor heeft.


Gelaten accepteren wij dit ongemak of vullen een klussenpot vol met nog te doen briefjes. Als het uiteindelijk zover is wordt het ervaren als het moet gebeuren maar ik heb er moeite mee. Met zorg en aandacht voor uw wensen en het resultaat.


Snel, betrouwbaar en netjes. Van kleine klusjes zoals het vervangen van een kraanleertje tot een grotere klus zoals het leggen van kliklaminaat. Op deze lijst ziet u welke klussen onze klusjesman voor u verricht. Onze ervaren klusjesman helpt u graag. Geen grote verbouwingen, muren uitbreken, badkamers plaatsen, daar zijn genoeg goede aannemers voor.


Maar die klusjes, die eigenlijk niemand wil doen, omdat ze “te groot zijn voor het servet en te klein voor het tafellaken”. En wel zo prettig als het gebeurd is. Dat een ander het opmerkt: “goh, wat fijn, dat dat nu klaar is! Denk aan het leggen van vloeren, hang- en sluitwerk, tegels zetten, kleine stucwerkzaamheden, kleine elektrotechnische werkzaamheden of andere kleine klusjes die waar u zelf niet aan toekomt.


Ook voor steigerhouten (kinder-)meubels bent u bij de Kleine Klusserij aan het juiste adres. Vind de juiste vakman voor uw diverse kleine klussen. Werkspot maakt het eenvoudig om een betrouwbare vakman voor jouw diverse kleine klussen te vinden.


Kleine klussen

Probeer het gratis en vrijblijvend. Denk hierbij aan het ophangen van lampen, schilderijen of gordijnrailsen. Het in elkaar zetten van meubelstukken en repareren van kranen.


Ook het vervoer van spullen en klein tuinonderhoud is uit te besteden. Het ophangen van lampjes, schilderijen, hulpmiddelen voor ouderen, schilderwerk, timmer-werk, montage, reparaties aan electra, water en sanitair. Kortom elk klusje in- en aan huis.


Vooraf altijd een vrijblijvende opname van het werk met een prijsopgave. Geen voorrijkosten, werktijden in afstemming. Misschien heeft u inmiddels al een heel lijstje opgebouw omdat u geen tijd heeft of niet zo goed weet hoe u de klus moet klaren. Voor dit soort ( kleine ) klusjes kunt u bij mij terecht.


Heeft u een klein klusje , in Sneek en of omstreken, die u liever door een vakman wilt laten doen? Welkom op de vernieuwde site van Klein Klussenbedrijf! We zijn nog druk bezig om de site te vullen en aan te passen, hierdoor is het mogelijk dat niet alle informatie correct weergegeven wordt. Door middel van deze website willen wij u informeren over ons en onze werkzaamheden. Wij zijn enthousiaste bloggers die regelmatig hun passie voor grote en kleine klussen in en rondom je huis delen!


Kleine klussen

Of het nu gaat om de beste planten voor op je balkon, het opknappen van meubels, of de beste tips om zelf de leukste accessoires te creƫren, op deze blog vind je antwoorden op deze vragen. Heeft u op hoge leeftijd een klus in huis of tuin die u zelf niet kunt uitvoeren? En kunt u of wilt u de hulp van familie, vrienden of buren niet (altijd) inschakelen?


Er zijn meer oplossingen dan u denkt! U kunt kiezen tussen grote of kleine klussen en u kunt aangeven of deze klus met spoed moet worden afgehandeld. Klein Klusje is er voor allerlei kleine klussen in en rond uw huis in de regio Apeldoorn, Beekbergen en Ugchelen. Geen tij zin, kennis of handigheid voor uw. Klussendiensten voor ouderen: hulp bij grote en kleine klussen in huis en tuin.


Kleine klussen

Denk bijvoorbeeld aan controleren, ordenen en betalen van rekeningen, indienen. Hulp bij kleine klussen in huis. Voor kleine klussen in huis kunt u de klussendienst bellen. Deze dienst bestaat uit vrijwilligers. De klussen mogen niet langer dan een uur duren.


De kosten bedragen - per klus. Voor meer informatie kunt u terecht bij het dichtstbijzijnde Wijkcentrum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts