maandag 10 december 2018

Weber elektrische bbq q1400

Specialistisch advies nodig? Zoek naar elektrisch bbq op de nieuwe KensaQ. Als fervent bbq -er altijd met de grote Weber houtskool bbq gewerkt. Even een stukje vlees bij het avondeten werkt dan niet. Even snel een stukje vlees met deze elektrische bbq gaat perfect.


Elektrische Q serie DE GRENZEN VAN HET GRILLEN VERLEGGEN. Zet de barbecue aan en nodig vrienden uit voor een barbecue op uw dakterras of relax met een. Deze elektrische barbecue is voorzien van een hoogwaardig geëmailleerde gietijzeren grillplaat waarop jij altijd heerlijk barbecuet. En ongeacht wat je misschien in je omgeving hoort, elektrisch barbecueën geeft wel degelijk die authentieke barbecue smaak! Nodig vrienden uit voor een barbecue op het dak of kom tot rust na een drukke dag op kantoor.


Sluit uw elektrische barbecue aan, verzamel de ingrediënten en dek de. Ondanks zijn kleine formaat, biedt het kookoppervlak ruimte om te barbecueën voor wel personen tegelijkertijd. Handig, wanneer je vrienden en familie op visite hebt.


Weber , Barbecook, Princess, Outdoorchef en GrandHall. Hieronder volgt wat meer informatie over de elektrische barbecue. Deze barbecue bewijst maar weer dat heerlijk barbecueën ook kan op een elektrische BBQ. Zelfs in kleine ruimtes zoals een balkon, patio of kleine tuin.


Geschikt voor elke barbecueliefhebber. De barbecue is energiezuinig, compact , licht in gewicht neemt weinig plaats in beslag en is daardoor ook geschikt voor het kleinere terras en balkon. Bekijk het assortiment Bbq van Weber. Grootste assortiment van Europa. Alle barbecues uit voorraad leverbaar.


Een on-the-go barbecue die je ook op je balkon kunt gebruiken. Het voordeel van een elektrische BBQ is dat er geen vuur aan te pas komt, je kunt hem dus veilig gebruiken op je balkon. Het grote voordeel van de Weber elektrische barbecue is dat deze snel op temperatuur is. Je hoeft dus niet lang te wachten op je perfect gegrilde diner.


Naar gas- en houtskoolbarbecues mag je zelfs niet eens kijken, want deze zijn verboden voor het gebruik op een balkon. De voordelen van een elektrische barbecue zijn dat je de barbecue snel en eenvoudig gebruikt, je geen last hebt van rook en geur en daardoor ideaal voor op het balkon en het terras. Zo geniet je ook in een appartement zonder tuin nog van zwoele avondjes buiten. Welke elektrische bbq wil jij? Bestel nu een elektrische barbecue via de webshop of kom langs in een van de Blokker-filialen.


Weber is al een aantal jaar een begrip in veel verschillende landen op de hele werel inclusief Nederland. Met inklapbare werkbladen en een onderstel biedt de barbecue alle mogelijkheden om ook met minder buitenruimte uitgebreid te grillen. Dankzij de lange stroomkabel van meter ben je niet direct afhankelijk van een stroompunt buiten. Plug de Weber in een stopcontact en u bent klaar om heerlijk te grillen.


Deze eenvoud in combinatie met het compacte formaat maakt van de Weber een ideale barbecue voor bijvoorbeeld het balkon. Een groot warmtespiraal met een vermogen van kilowatt zorgt voor een optimale warmteverdeling en geeft een gelijkmatig grillresultaat. Het warmtespiraal is zelfreinigend.


Weber elektrische bbq q1400

Hij is lekker compact maar heeft toch genoeg ruimte voor vier tot zes personen. Stekker in het stopcontact en direct genieten van de beste grillresultaten! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts