dinsdag 20 februari 2018

Stomerij groningen

Alle vacatures in Groningen. Stomerij Hendorette Groningen verzorgt al meer dan jaar de reiniging van alle soorten kleding en textiel voor consument en bedrijven. Wij reinigen in eigen bedrijf en stellen hoge eisen aan de reiniging-afwerking en het milieu!


De stomerij , wasserij en textielreiniger van Groningen is u graag van dienst met de beste reiniging. Er is altijd een depot in uw buurt.

Als u uw kleding naar een stomerij brengt, dan gaat u er hierbij van uit dat uw kleding zeer grondig voor u gereinigd wordt. Er zijn meerdere stomerijen in Groningen die dit voor u kunnen verzorgen, maar als het aankomt op kwaliteit, service en scherpe prijzen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast wassen, mangelen en strijken voor particulieren en zakelijke klanten, bieden wij een service voor stomen, reparatie van kleding en schoenen en bedrukken wij textiel en bedrijfskleding. Het eerste depot die we aan u willen voorstellen is Kledingmakerij Centrum aan de Oude Ebbingestraat 47K onder café De Drie uiltjes.


Welkom bij Stomerij Triple-S. Lees hier welke acties en aanbiedingen Triple-S voor u heeft! Dit is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor uw product.


In de meeste gevallen kunt u uw kleding de volgende dag weer afhalen, voor grotere artikelen zoals vloerkleden is de verwerkingstijd ongeveer weken.

Wassen en stomen zit bij ons al decennialang in de familie. Topcleaning is inmiddels te vinden in Kampen, Dronten, Zwolle en Groningen. De prijzen van de stomerij kunt u vinden onder de knop stomerij. Aanbieding van de stomerij : stuks overhemden gestoomd en gestreken voor 1euro Overtuig U zelf van het vakmanschap, de mogelijkheden en de betrouwbare service welke de Gouden Schaar biedt en kom snel een keer langs.


Neem dan ook je kleding voor de stomerij mee. Voor onze stomerijservice kun je terecht in meer dan 1AH-winkels. We reinigen 1 milieuvriendelijk. Dat is goed voor het milieu én voor je kleding. Stomerijen stomen, strijken en persen al uw delicate kleding en stoffen.


Hardnekkige vlekken of lastig te strijken voorwerpen? De Gouden Schaar - kledingreparatie en stomerij. Nieuwe Ebbingestaat 5 Groningen. Stomen van kleding is een extra werk die we onze klanten mee helepen als nodig is, voor Bedrijven, Instellingen,.


Hier kun je alle dagen van 7-zelf even je was doen of bijvoorbeeld je dekbed opfrissen. Alleen je was drogen als het thuis niet droogt kan al voor €0. Milieubewust zelf wassen en drogen tegen een scherpe prijs wanneer jij het wilt.


Repelsteeltje Groningen is het bedrijf voor al uw kledingreparaties, door onze ruime ervaring is niets ons te gek.

Naast onze kledingreparatie en stomerij geven wij ook cursussen, reconstrueren wij kleding, leveren wij fournituren en werken wij mee aan speciaal opdrachten. Groningen en niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Daarom is het zeker het overwegen waard om het vakkundige te laten repareren. Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden maar ook alledaagse kleding en werkkleding is natuurlijk van harte welkom!


Bent u op zoek naar een stomerij in Groningen ? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u gemakkelijk en snel alle stomerijen in Groningen. Milieu Verantwoord Ondernemen. Wij zijn tevens stomerij depot van Vitesse textielreinigers.


Naast kwaliteit staat Vitesse ook voor GROEN. Dit betekent dat wij bij de reiniging van textiel veel aandacht besteden aan het milieu en energiebesparende maatregelen. Wij werken als eerste en enige in Noord-Nederland met System K4. Bij een wasserij en stomerij Groningen kunt u een breed aanbod diensten op het gebied van kledingreiniging vinden. Zo kunt u er gebruik maken van wasmachines, maar ook uw kleding laten stomen.


Sommige wasserijen en stomerijen bieden ook textielbehandelingen zoals impregneren aan. U kunt uw kleding aanbieden voor reparaties en stoomopdrachten in onze winkel aan de Oude Ebbingestraat te Groningen. Zoek aanbiedingen en adressen en contactgegevens in Groningen.


De stad Groningen is een stad met veel handel en industrie. Groningen , die ook te vinden zijn in de rubriek wasserij en stomerij !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts