maandag 5 februari 2018

Moderne achtertuin

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Het choreografietalent Marco da Silva Ferreira komt uit op eeuwenoude rituele dansen. Deze sfeervolle, moderne achtertuin in de wijk Slikkerveer in Ridderkerk bestaat uit twee tuinkamers. Beide tuinkamers worden van elkaar gescheiden door een witte muur.


Moderne achtertuin

De achterste kamer is daardoor vanuit de huiskamer niet zichtbaar wat bij de bezoeker nieuwsgierigheid opwekt. Wat bevindt zich achter die tuinmuur? In Wemeldinge hebben wij in een moderne tuin kunstgras mogen aanleggen.


Voor deze tuin is gekozen voor ons kunstgrastype Bergen op Zoom. Een moderne achtertuin met speelruimte voor de kinderen en aanpassingen om de tuin optisch groter te laten lijken. TuinKeur-hovenier Van Gelder Tuinen.


Moderne achtertuin

RenĂ© van Gelder heeft zijn eigen hoveniersbedrijf, Van Gelder Tuinen, en is de vierde generatie uit een hoveniersfamilie. In deze tuin ook weer veel grijstinten. Bezoek onze referentiepagina’s en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen, klassieke tuinen.


Moderne , kleine achtertuin. Renovatie oprit en achtertuin met deel van aanwezige. Je ziet ze weinig, moderne tuinen met gebogen lijnen. De vormgeving is helder en krachtig. De vijver en schutting hebben een moderne uitstraling.


In een moderne tuin is het wel fijn als de plantjes duidelijk onderscheiden worden door strakke lijnen. Dat kun je bereiken door te kiezen voor de juiste bloembakken. Een waterval is altijd leuk in je tuin. Ook in een moderne tuin past dit, zolang je maar kiest voor een simpele waterval met.


Achtertuin door Petra de Jong. Kleurrijke moderne achtertuin met Buxus bollen en vaste planten. Persoonlijk vind ik de grassen erg mooi en de vijver. Ontwerp en aanleg door de Ginkgo met het oog op makkelijk onderhoud voor de klant. De bewoner wilde graag grote vlakken met robuuste materialen.


Om het geen saai geheel te laten worden is de kleur, materiaal en afwerkingskeuze enorm belangrijk. Een eindresultaat om trots op te zijn! Deze website maakt gebruik van cookies zodat wij u de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in uw browser.


Nadat het ontwerp en offerte goedgekeurd waren, zijn de hoveniers van De Hoog, direct na de oplevering van de nieuwbouwwoning aan de slag gegaan met de aanleg van de achtertuin. Hierdoor waren de achtertuin en de afbouw van de woning nagenoeg gelijktijdig klaar en kon de opdrachtgever direct gebruik maken van haar mooie tuin. Wilt u een moderne strakke achtertuin ? Bekijk hier het gehele tuinproject met mooie inspirerende foto´s. Wij helpen u graag met uw moderne tuinaanleg! Dit ontwerp komt van onze tuinontwerper hippetuinen.


Een tuin in de Japanse stijl kenmerkt zich vaak met water, slingerende paden en totaal geen symmetrie, maar wel evenwicht. Daarnaast komen er weinig luxe meubels als loungesets en dinertafels in voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts