woensdag 14 februari 2018

Port zelande kinderfeestje

Boogschieten, knallen, speurtocht. Workshop beauty, muziek, chocolade en meer. Van leuke workshops tot paintball. Bekijk alle kinderfeestjes!


Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Kinderfeestje Aqua Park Port Zélande. Een heel gaaf kinderfeestje voor een verjaardag in de zomermaanden. Breng met de kids een bezoek aan het Aqua Park in Ouddorp.


Ze kunnen zich daar een uur lang uitleven op het parcours van lucht-speeltoestellen dat op het (ondiepe) water ligt. Vakantiepark Port Zélande - Ouddorp. Aan het Grevelingenmeer en Noordzeestran een frisse duik in vele water- en strandsporten. Het leukste kinderfeestje start hier.


Een kinderfeestje organiseren is best een klus. Veel ouders zien er dan ook tegenop. Daarom helpen we je alvast een beetje, door het aanbod zo compleet mogelijk weer te geven. Doe hier ideeën op, alleen of samen met je kin en ontdek de leukste plekken om feestjes te vieren.


Los een escape (room) avontuur op tijdens je kinderfeestje ! Een spannend kinderfeestje voor tot en met jaar. De kinderen bekijken een filmpje en belanden zo in een avontuur dat opgelost moet worden voordat er iets echt mis gaat. Het kan thuis, of op een zelf gekozen locatie plaatsvinden, binnen of buiten. Alma en Rob Vonk JA tegen elkaar. Zeeland Buitenland heeft een uniek natuur- en speelgebied aan de oevers van het Grevelingenmeer.


Het gebied bestaat uit eilanden met kreken, hangbruggen, klimtoren. Voor de kleine spierbundels! Vooruit getrokken worden door de win met minstens kids kun je een kinderfeestje powerkiten boeken!


Met powerkiten krijg je per tweetal één vlieger om de krachten te verdelen! Aquapark Splash te Ouddorp is gesitueerd in het luxe vakantiepark Port Zélande, aan het Grevelingenmeer. Het is eenvoudig te bereiken via de provinciale snelweg N57. Landal Port Greve is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector.


Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. Welkom bij Bubble kinderfeestje ! Het adres voor een spectaculair, sportief en origineel kinderfeestje. Bubble voetbal, een fenomeen overgewaaid vanuit Scandinavie, is een spel waarbij gezelligheid centraal staat. Van boogschieten tot dansen met Bollo. Er worden volop activiteiten georganiseerd voor jong en oud.


Het totale en actuele programma staat twee weken voor uw aankomst in de Landal GreenParks App. Center Parcs Port Zélande, Ouddorp,. Zeeland telt escape rooms waarvan er twee gevestigd zijn in de hoofdstad van de provincie namelijk Middelburg. Daarnaast zijn er ook escape rooms in Scherpenisse. Je vindt het park tussen de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.


Op het park kun je zwemmen in het zwembad met wildwaterbaan, spectaculaire Turbo Tunnel (minimun lengte hiervoor is meter), golfslagbad en Water Playhouse! Surf kinderfeestje met surfles in Katwijk in de buurt van Leiden, Rijsburg, oegstgeest en Wassenaar en in Ouddorp op minuten rijden van Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts