dinsdag 27 februari 2018

Fsc certificaat

Vind fsc keurmerk het nu op Kensaq. FSC is an independent, non-governmental, not for profit organization established to promote the responsible management of the world’s forests. Onderstaand tref je een overzicht van de FSC certificaten en trademark licenties voor elk van onze gecertificeerde locaties.


Fsc certificaat

De FSC code ontvangt u per e-mail in een. U kunt de FSC code ook afhalen in ‘s-Hertogenbosch. BIMMERCODEREN is sponsor van het bmwf2x. U kunt ook op het forum vragen stellen en recensies lezen.


U wilt een FSC certificaat ? Wij begeleiden u bij het behalen van zo’n certificaat. Wij onderscheiden ons in het opzetten van een FSC -systeem dat erg makkelijk werkt: op de juiste wijze inkopen en verkopen van FSC gecertificeerde producten wordt een fluitje van een cent. U hoeft bij ons niet uw bedrijfsproces overhoop te gooien (zie ook de referenties).


Fsc certificaat

FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. FSC heeft dit op een transparante wijze geregeld. Mede hierdoor wordt FSC gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties. Welke bedrijven moeten FSC -gecertificeerd zijn?


Stelregel is dat alle bedrijven die op enig moment wettelijk eigenaar worden van een FSC -product een FSC-certificaat moeten hebben. De CoC-standaard stelt dat een bedrijf FSC -gecertificeerd moet zijn wanneer het bedrijf hout, papier of andere producten uit een FSC -gecertificeerd bos wil. Met een FSC-certificaat toont u aan dat de hout- en houtproducten van verantwoorde herkomst zijn. Hiervoor kent FSC een handelketen-, ook wel Chain of Custody, certificaat. In de Chain of Custody zorgen alle bedrijven voor traceerbaarheid van de FSC -gecertificeerde producten binnen hun bedrijf.


Wij bieden u scherp geprijsde certificering, door gebruik te maken van slimme oplossingen. Ook bieden wij e-learning en online kennistesten. Zelfs uw orderadministratie is bij ons in goede handen. Bij een indiviudeel certificaat is er een één-op-één relatie tussen een bedrijf en een FSC certificeerder.


De kosten van FSC CoC certificering zijn sterk afhankelijk van het type en de grootte van het bedrijf. De auditkosten vertegenwoordigen de grootste kost bij het behalen van een FSC Chain of Custody certificaat. Nu is het helemaal feest voor Vita Talalay, want inmiddels heeft ze als eerste grote fabrikant in de latexindustrie een FSC-certificaat behaald. De principes voor goed bosbeheer van FSC : Het bosbeheer moet de nationale wetten evenals internationale afspraken en overeenkomsten, en de principes en criteria van FSC respecteren.


Het FSC -keurmerk is geen garantie van kwaliteit, het is enkel een bewijs dat het hout en papier komen uit bossen die beheerd worden conform de FSC -standaard. In de internationale publieke database van PEFC kan je leveranciers vinden van PEFC-gecertificeerde producten en boseigenaren met een PEFC certificaat voor duurzaam bosbeheer. Ook kan je logo nummers verifiëren die op een product staan.


FSC labels can be found on millions of products around the world – from toilet rolls to your favourite book, to that milk carton in your fridge, and other food products. Simply put: by choosing products with FSC labels, you are helping to take care of the world’s forests. Smurfit Kappa is FSC gecertificeerd. Download het FSC certificaat van elk van onze productielocaties voor golfkarton.


Fsc certificaat

De basis voor genoemde standaar die per land of regio verder wordt uitgewerkt om te voldoen aan de nationale of regionale omstandigheden, zijn de FSC -principes. Deze principes zijn uitgewerkt in universele criteria. Het gebruik van de FSC -handelsmerken is alleen toegestaan aan FSC -gecertificeerde bedrijven. Hiermee beschermt FSC de betrouwbaarheid van haar handelsmerken.


Zoek hier naar de door SKH gecertificeerde bedrijven. Je kunt zien welk bedrijf, welke certificaten heeft en of deze geldig zijn. FSC US Controlled Wood Risk Assessment for Alaska and Hawaii – Public Consultation OPEN. Indien een handelaar of verwerker hout uit een FSC -gecertificeerd bos wil verhandelen met een FSC -label en claim, dan dient hij daarvoor een gecertificeerde handelsketen (Chain of Custody, COC) te hebben. Een FSC Chain of Custody garandeert de scheiding van FSC -gecertificeerd hout, houtproducten en papier in een handelsketen vanaf de stronk in het bos tot en met het eindproduct.


Fsc certificaat

Forest Stewardship Council Recognizes Forest Champions on its.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts