woensdag 7 februari 2018

Langwerpige tas

Shop je favoriete merken op Stylight. Grote selectie mannenmode. Find more about tas here. Bekijk onze grote collectie tassen online. Meer tijd over voor geluksmomentjes!


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Dubbele schouderbanden in lakleerlook. Waarvan één verstelbaar en verwijderbaar, en de ander met kettingaccent. Hanger met metalen insigne. Binnenvoering met ritsvakje en zes vakken voor pasjes in lakleerlook. De Lavato tas van het merk Bear Design is een praktische en stijlvolle schoudertas.


Het model is wat langwerpig en heeft rond aflopende hoeken. De binnenzijde bestaat uit een diep opbergvak. Langwerpige tas in pastelroze.

Metalen gespsluiting over de flap. Goudkleurige metalen accenten met antiek effect. Korte afneembare schouderband in contrastkleur. Lange verstelbare en afneembare schouderband. Sluiting met bandje en magneet.


De Sinclair Small Herschel Supply Co. De tas sluit met een dubbele ritssluiting en is voorzien van een lang afneembaar schouderhengsel. De voorkant van de tas en het hengsel zijn beiden voorzien van het Herschel logo. Een kleine tas heel praktisch, kan zowel als tas of als heuptas gedragen worden.


Nieuwe collectie Accessoires HWDesigual. Square zette de grote koffer op de grond en daarop de langwerpige zwarte tas. Kies een tas in een vorm die tegengesteld is aan de vorm van je figuur. Ben je lang en slank, kies dan tassen met ronde vormen. Ben je kort en mollig, kies dan een hoekige, vierkante of langwerpige tas.


Vrouwelijke vormen zijn er om gezien te worden. Je garderobe aanvullen met een exemplaar dat helemaal bij jou past. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Tassen zijn meer dan een mode-accessoire. Wanneer een vrouw de juiste tas heeft gevonden, ontwikkelt ze er een close relatie mee. En omdat outfits en modestijlen variëren, ontkom je al snel niet aan een paar tassen. De juiste tassen zijn niet alleen gemaakt om mee te showen, maar vooral om mee te leven. Ze vergezellen je overal, waar je ook gaat.


De sticktas is een langwerpige tas waar de hele hockeystick in zijn geheel inpast. Naast je hockeystick is er nog genoeg ruimte om ook je kleding en hockeyschoenen in de tas te stoppen. Het leer zal naarmate je de tas gebruikt steeds mooier worden.


De tas is gemaakt van leer en hierdoor stevig genoeg om jouw laptop met zich mee te dragen. De tas heeft een georganiseerde indeling met een ruim hoofdvak met ritssluiting en binnenin twee insteekvakken, twee laptopvakken, een ritsvak en twee penlussen. Neem een stijlvolle tas bijvoorbeeld mee naar je werk of een zakelijke bijeenkomst. Maar ook voor een avondje uit zijn de Fred de la Bretonière tassen geschikt. De tassencollectie van Fred bestaat uit crossbody tassen, grab bags, hobo’s, shoppers, schoudertassen en totes.


Deze handige pasjeshouder van Furla is ideaal als je geen grote portemonnee mee wilt sjouwen. Dit super handige formaat pasjeshouder past gemakkelijk in jouw crossbody tas of clutch. Deze pasjeshouder is gemaakt van uitstekend leer en blijft hierdoor jarenlang mooi.


Want een tas voor alle gelegenheden, die bestaat niet. Dus hebben we leren tassen voor naar het werk (al dan niet een waar we een laptop in kwijt kunnen), we hebben clutches voor bij onze avondjurk en shoppers voor een dagje on the town.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts