woensdag 7 februari 2018

Lamellen overkapping

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Zelfbouw Douglas Overkapping. De lamellen overkapping is helemaal compleet als u deze combineert met een glaswand.


Uw terras is dan rondom besloten en u kunt bijna elke dag ‘buiten’ zitten. Voor heel veel mensen is de lamellen overkapping daardoor een tweede woonkamer geworden waar het aangenaam vertoeven is. Dit type overkapping is in zeer korte tijd enorm populair omdat het zoveel mogelijkheden heeft.


Deze overkapping is voorzien van een dak met beweegbare lamellen.

Zon, regen, wind of wisselende temperaturen, u geniet met de terrasoverkappingen van Seiger langer van uw terras. De volautomatische kantelbare aluminiumlamellen van de lameldaken regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien. Een terrasoverkapping met lamellen is trendy. Met deze overkapping creëer je een soort van tuinkamer waar je steeds gezellig in kan vertoeven.


De kantelbare lamellen kan je naar wens opendraaien of sluiten, zodat je onderdak hebt indien nodig. Ontdek meer op deze pagina. Een lamellen overkapping is de moderne oplossing voor een terrasoverkapping op maat. Het enige nadeel is dat de overkapping vaak volledig gesloten is.


Een gesloten overkapping is fijn in de wintermaanden of als het te warm is in. Lamellen Overkapping plaatsen in Limburg. Het strak vormgegeven lamellendak is een zeer luxe overkapping die niet misstaat in elke tuin.


De lamellen in het dak zijn verstelbaar en door screens te gebruiken, wordt het een echte tuinkamer. Deze terrasoverkapping is beslist het paradepaardje van het Brustor Outdoor Living gamma. Met de automatisch kantelbare aluminium lamellen doseert u naadloos de zoninval. De B-2heeft standaard lamellen van 16cm breed.


Voor dit project was het taboe dat een lamellen overkapping perfect bij klassiek aansluit en bij deze is weer bewezen dat het bepalen van welk model overkapping , al dan niet past, grotendeels aan de keuze van de aankleding, kleur en structuur ligt.

Dat wil zeggen dat de smaak van de klant zeer bepalend is om een succesvol project te realiseren. De goedkoopste optie: terrasoverkappingen met lamellen zijn niet goedkoop en je betaalt naast voor design ook voor ontwerp en bediening. En door een exemplaar van meter bij meter te kiezen overkap je toch een oppervlak van vierkante meter.


Of het nu gaat om de houten terrasoverkappingen, de aluminium terrasoverkappingen, de stalen of lamellen overkappingen of een complete buitenkamer. Het gaat om vakmanschap en sfeer. Verken de details en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Specialistisch advies nodig? Gardano is dé specialist voor lamellendaken.


Met een volledig eigen productie in Nederland zijn wij in staat hoogwardige daken te leveren op maat. Bij Kluszon in Raalte vindt u drie kwalitatieve merken, waaronder Renson. Als ambassadeur van dit innovatieve merk staan wij garant voor vakmanschap en kwaliteit. Vrijstaande overkapping Inclusief elektrisch regelbaar aluminium lamellen overkapping , met afstandsbediening. Buitenleven krijgt een nieuwe dimensie met het type UMBRIS lamellendak.


De aluminium lamellen , die uitzonderlijk sluitend zijn, functioneren als dakbeplating en in een gesloten toestand vormen de lamellen een waterdicht dak. De onderzijde is in een gesloten toestand vlak en egaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts