woensdag 14 februari 2018

Fietsstalling voor thuis

Overkappingen voor fietsen en meer. Zet u fiets altijd droog neer. Eenvoudig en Snel samen te stellen. Bekijk hier de verschillende uitvoeringen.


Zoek niet langer naar de oplossing voor het ruimtegebrek bij u thuis , kies voor de Velo-Boxx of Lutra-Box.

Een fietsenstalling kunt u gerust bij ProVelo kopen. ProVelo is gespecialiseerd in de mooiste en handigste fietsenstallingen voor uw fiets, bakfiets, scooter, scootmobiel of motor! Op deze site vindt u het complete aanbod fietsenstallingen inclusief de prijzen. Kijk rustig even rond en vergeet vooral de. Heeft u geen of te weinig ruimte voor de stalling van uw fietsen?


Fietsenstallingen in hout. Geen nood Belgo Garant kan in elke stijl en budget een gepaste houten. Met zijn compacte, transparante vormgeving zorgt de duurzame fietstrommel voor een opgeruimd beeld in de straat, bij een bedrijfspand of op eigen terrein.

Falco weet al ruim jaar alles van fietsoverkappingen voor (openbare) buitenruimtes en maakt fietsoverkappingen voor bedrijf, gemeente, school of architect. Dat vindt u ook terug in onze ruime keuze aan fietsoverkappingen. Hiermee kunnen allerlei fietsenstallingen gecreƫerd worden. Zo kan voor elke locatie een passende oplossing worden gerealiseerd.


Qua uitstraling is het mogelijk te kiezen voor een gekleurde variant (gepoedercoat) of diverse afwerkingsmaterialen zoals hout, gaaswerk, glas of profielplaat. Aarchitecten ontwierp een appartement voor sociale huisvesting in Antwerpen, inclusief ruime fietsenberging. Op het gelijkvloers is een hap uit het volume gesneden waarin de fietsenberging zit.


De fietsstalling is toegankelijk via een deur in de houten buitenafwerking. Handig voor de fietsstalling bij u thuis , maar ook voor bij openbare. Grootste assortiment online o. Onze medewerkers aan het woord bij onze fietsenstalling Arnhem Centraal een filmpje van televisie Arnhem Hierin vertelt onze. Het is daarom mogelijk om te kiezen voor een maatwerk fietsenberging, daarmee kunt u een rolstoelfiets van VeloPlus of OPair zonder problemen en op een veilige wijze opbergen. Als u ons laat weten wat de afmetingen zijn van de rolstoelfiets, dan kijken wij graag voor u welke fietsenbergingen daar geschikt voor zijn.


Zie de mogelijkheden op de website! Als de fiets dag en nacht op straat blijft staan is de kans op diefstal groot. Dankzij de compacte fietsenstalling F-6kunnen de fietsen toch vlakbij veilig worden opgeborgen.

Voor extra bergruimte zijn tuinhuisjes en carports handig. Ook fietsenstallingen zijn een must om je stalen ros te beschermen. Uw fietsenberging wordt geleverd als bouwpakket in panelen.


Natuurlijk kunt u voor de montage terugvallen op een bouwtekening. Bent u nog niet zo bekend met het monteren van een berging? Goed om te weten is dat u de montage kunt uitbesteden aan gediplomeerde vakmensen.


Er is nood aan voldoende fietsenstallingen. Maar de kwaliteit van de fietsenstallingen is nog veel belangrijker. Let op: fietsenrek niet meegeleverd. Geleverd zonder schroeven voor vloerbevestiging (zorg voor een betonsokkel en zware schroeven – metalen pluggen).


Ook hebben wij kleinere modellen geschikt als houthok of nachtleveringe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts