woensdag 21 februari 2018

Splitplaten met worteldoek

Top Kwaliteit Splitplaten voor een stabielere oprit. Beschikbaar vanaf €per Stuk! Extra Comfortabel voor uw Dieren. Voor Verschillende Toepassingen. Eenvoudig Leggen met Kliksysteem!


Worteldoeken van alle merken op beslist. Splitplaat Specialist ruime keus Gratis verzending, 24u levering. De splitplaten zijn eenvoudig te verwerken. Het op maat zagen met een handzaag gaat gemakkelijk. Onze splitplaten zijn geschikt voor zware belasting (TNO rapport opvraagbaar).


Het anti- worteldoek is vast aangebracht onder de grindplaten waardoor separaat anti- worteldoek niet meer nodig is. Wij hebben soorten platen met antiworteldoek, de ECCO GRAVEL plaat voor paden en lichte belasting, en de Excellent plaat speciaal voor oprit met dikkere celwanden en dikker antiworteldoek. De ECCO GRAVEL STANDAARD plaat voor lichte belasting tot 4ton per mnet als alle andere platen, per plaat.


Grindplaten met worteldoek. Het grote voordeel daarvan is dat u een onderhoudsvriendelijk geheel creëert. Onkruid krijgt veel minder kans om te groeien op uw oprit, erf of tuinpad.


Wanneer u een fundering legt van gebroken puin dan is de toegevoegde waarde van worteldoek wat kleiner. Echter, doordat de plaat vrijwel volledig bedekt wordt met grind of split (indien voldoende dik en egaal gevuld) zijn de zwarte platen ook voor lichte kleuren prima geschikt! Voordat u begint met het aanleggen van een laag siergrind of split, adviseren wij om eerst een onderlaag van anti worteldoek te leggen. Zo voorkomt u dat er onkruid tussen het grind of split kan groeien. Als de ondergrond veel wordt gebruikt, bijvoorbeeld op een parkeerplaats, kunt u het beste kiezen voor splitplaten of.


Deze platen zijn standaard voorzien van anti- worteldoek en geschikt voor tuinpad en wandelpad. Met een dunnere plaat hetzelfde. Levering van de beste en absoluut voordeligste splitplaat!


Het worteldoek heeft als voordeel dat het wel water maar geen licht en wortelgroei doorlaat. Anti - worteldoek wordt toegepast als onkruidwering. Splitplaten of grindplaten zorgen voor een waterdoorlatende, stabiele en spoorvrije oprit.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Binnen werkdagen geleverd! Een hoogte van 25mm en met anti- worteldoek. De grindplaat GS 35mm Geschikt voor opritten en parkeerplaatsen. De platen zijn 35mm hoog en aan alle kanten onderling koppelbaar.


Lees op deze pagina extra info over welke grindplaat u moet kiezen voor uw toepassing. Met onze, in drie kleuren verkrijgbare grindplaten, heeft u dat ook zo voor elkaar. De grind-platen, ook wel splitplaten genoemd zorgen met hun vaste anti- worteldoek voor een stabiele ondergrond waardoor u zonder moeite over het grind kunt lopen, fietsen of zelfs autorijden. Uiteraard allemaal zonder kuilen of sporen achter te laten. Lopen, fietsen of autorijden zonder weg te zakken en zonder spoorvorming of kuilen?


Bestel hier online uw splitplaten in diverse kleuren en met of zonder worteldoek. Het leggen van splitplaten is zeer eenvoudig en door iedere doe-het-zelver te doen. Beide splitplaten zijn verkrijgbaar in het wit en zwart.


Let op: de prijzen zijn per vierkante meter (m2).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts