dinsdag 6 februari 2018

Scheg deventer schaatsen

Bestel je nieuwe schaats uit ons uitgebreide assortiment. Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Bekijk online de schaatsen bij Scapino. Voor bestel morgen in huis!


Dé overdekte kunstijsbaan van Overijssel! De kunstijsbaan in Deventer is weer geopend!

Lage-noren, Combi-noren, Hockeyschaatsen en Kunstschaatsen zijn te huur vanaf € per paar, per dag (op vertoon van één legitimatiebewijs). Op de gezellige kunstijsbaan in Overijssel beleeft jong en oud een winters dagje uit. Krijg je schaatstechniek onder de knie tijdens de schaatslessen of kom voor een dagje uit met de familie schaatsen op de kunstijsbaan de Scheg. Fanatiekelingen meten hun prestaties met de schaats transponder. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin die de Scheg heeft.


Ik schaats 1x per week recreatief, zowel op de ijsbaan de Scheg in Deventer als op de ijsbaan de Vechtse Banen in Utrecht. Steeds rijd ik in Utrecht ong. IJsmeesters doe er wat aan!


In de tijden dat het Nefit-team aan de hand van voorman Erik Hulzebosch de competitie domineerde, liep de ijsbaan in Deventer steevast vol als de mannen van de lange adem op bezoek kwamen.

Op deze geweldige locatie waar je ook kunt schaatsen en zwemmen kun je deze vakantie dus ook komen springen, gamen en spelen. Reserveer je tickets online voor slechts € -. Dus als je hier je baantjes schaatst en traint dan moet je dromen dat je er tussen komt te hangen, want dat kan gewoon. Mijn zoon schaatst hier en ik trek zelf ook nog de schaatsen aan. Ach, als je kampioen wordt, dan vragen de mensen niet waar je bent begonnen. Onze specialisten staan voor u klaar met advies over verkoop, slijpen, onderhoud en verhuur.


Uw schaatsplezier is onze zorg! De schaatsbaan is onderdeel van een sportcomplex in de wijk Colmschate. Het complex bevat naast de ijsbaan onder meer een subtropisch zwembad en enkele sportzalen. Voordien werd er geschaatst in het IJsselstadion.


Welkom bij de Deventer IJsclub Dé vereniging voor schaatsliefhebbers uit Deventer en omgeving, van jong tot ou van recreant tot topschaatser. Want schaatsen is leuk, leerzaam en gezond! Je kunt leren schaatsen met de slimme schaatsstoel van KPN, die je instructies van Sven Kramer doorgeeft. Daarmee was de traditionele openingswedstrijd van het seizoen terug op de schaatskalender.


De Scheg is de kunstijsbaan van Deventer. Het leukste uitje in de kerstvakantie. Bijzonder onderdeel van dit schaatsevenement zijn de clinics onder leiding van Kai Verbij en Michel en Ronald Mulder van Team Plantina.


Er worden jaarlijks vele schaatslessen gegeven en wedstrijden gereden.

Maar ook voor de recreatieve schaatser is er veel te beleven. Schaatsen met familie en vrienden is voor velen een heerlijk dagje uit. Jubileum – schaatsen Scheg. Geachte leden, IJsclub Stokvisdennen bestaat jaar.


Dit willen wij graag met u vieren. Je kan je uren vermaken in ons Zwem- en Speelparadijs, en dat onder één dak! Alles is aanwezig om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.


Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk dan accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel.


Je vindt op deze pagina namelijk actuele aanbiedingen die je dagje weg een stuk voordeliger maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts