maandag 12 februari 2018

De mirandabad zwemles

Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting!


Als u belt over bijzonderheden, kunt u vragen naar de locatiecoƶrdinator Martha van Zanen of mailen naar martha. Erkend opleidingsinstituut.

Kunt u nog niet zwemmen of wilt u een extra diploma halen, dan bent u van harte welkom. Stadspasaanbieding: Eurozwemmen. Heerlijk relaxen en zwemmen in een van de Amsterdamse zwembaden. Familiezwemmen op alle zon- en feestdagen worden personen onder de 18-jaar slechts toegelaten onder begeleiding van ouders in badkleding.


Ter controle van de leeftijd kan aan de kassa om legitimatie worden gevraagd. Discozwemmen voor jeugd tot jaar. Kinderen vanaf vier jaar leren op een speelse manier met het water om te gaan.


Gaandeweg wordt op deze manier ook de beginselen van het zwemmen (drijven, stuwen, draaien) bijgebracht.

De watertemperatuur is graden. Zwemles volwassenen in zwembad Mirandabad in Amsterdam. Ook volwassenen die nog niet kunnen zwemmen of een extra diploma willen halen zijn welkom in het bad. Lessen De lessen zijn gemengd. De lessen duren drie kwartier en worden op doordeweekse dagen in de avonduren gegeven.


Baby zwemmen in zwembad Mirandabad in Amsterdam. De lessen bieden een warme, veilige en gezellige omgeving voor ouder en kind en worden gegeven onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs. Swim in Balance past de principes van de Alexander Techniek toe op het zwemmen. Zij zorgen er voor dat uw kind op een prettige manier leert zwemmen in een veilige omgeving. Openingstijden Mirandabad.


Wilt u gaan zwemmen in het zwembad Mirandabad in Amsterdam en u wilt de openingstijden weten? Bekijk hieronder een link naar alle openingstijden van de zwemactiviteiten in het Mirandabad. Tijden zelf geven we hier niet, omdat die regelmatig wijzigen, en in elke vakantie weer anders zijn. Velen hebben daar, aan de haak, hun eerste zwemles genoten.


De Lunet in Naarden, tijdens de zwemles in het instructiebad. Een klein drankje en snacks na het zwemmen haal je in het restaurant. De zwemlessen worden gegeven in het recreatieba dat speciaal is verwarmd.

Wij geven zwemles aan ruim. Van mei tot september de buitenaccommodatie open. De Mirandabad MMMmm wat was dat lekker vandaag.


Een peuterbadje, een groot ondiep buitenbad voor de kinderen en een mooi gelegen 50-meterbad bieden iedereen de mogelijkheid om lekker buiten te recreƫren. Verder kan het hele jaar gebruik worden gemaakt van een van de twee squashbanen of vier zonnebanken (tegen betaling). Klik door naar de website voor meer informatie over de verschillende baden, zwemlessen en de openingstijden per dag.


Tip: Voor aanstaande moeders is het mogelijk om mee te doen aan zwangerschapszwemmen. Voor onze locaties SportPlaza de Estafette in Nieuw-Vennep en SportPlaza de Sporthoeve in Badhoevedorp hebben wij diverse vacatures, zowel voor toezichthouders, als zwemlesinstructeurs en horeca- en receptiemedewerkers. Interesse om in een sportieve en dynamische omgeving te werken?


Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Amsterdam?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts