dinsdag 6 februari 2018

Cyaan drukkerij

Van visitekaartjes tot reclameborden. Spoedlevering en persoonlijke service! Keuze uit maar liefst formaten. Al vanaf 1stuks voor €395! Gratis Verzending, Bestel nú!

Diverse luxe afwerkingen mogelijk. Tot PMS-kleuren of in full color. Telefoonnummer, reviews en meer! Uiteraard staan wij op afspraak buiten deze openingstijden ook graag voor u klaar.


Uw e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt en u kunt zich op elk gewenst moment afmelden. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Geboorte-, huwelijks- en jubileumkaarten, diverse collecties aanwezig, vrijblijvend thuis in te zien.


Tevens uitgever van de Huis-aan-Huis.

Huis aan Huis” is een door de lezers zeer gewaardeerde informatiebron voor het plaatselijke nieuws. Al het drukwerk kunnen wij voor u verzorgen, of het nu in één kleur is of full-colour. Onze verbouwingen hebben maanden geduurd en al die tijd is de winkel open gebleven. Na alle drilboren en stofwolken zijn wij wat blij dat de uitbreiding een feit is! Nu hebben we niet alleen meer plaats voor onze produkten en diensten maar ook eindelijk een rustig plekje voor de pauzes en aparte sanitaire ruimtes.


Op zoek naar drukkerij eersel? No nonsens drukkerij waar de klant nog steeds koning is. CYAAN DRUKKERIJ uit “ de Beerzen“ staat inmiddels bekend als een no-nonsens bedrijf dat garant staat richtheid en ben je voor kwaliteit, snelle levertijden en scherpe. Drukwerk bestaat altijd uit minstens vier kleuren: cyaan , magenta, geel en zwart. Klik hier voor het telefoonnummer, adres, openingstijden, assortiment en meer.


Hotfrog Internationale sites × Hotfrog Österreich. Middelbeers, Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Je mag je bestanden ook doorsturen per mail, dan zorgen wij ervoor dat je prints snel klaarliggen voor afhaling! Lees onze checklist zodat je printopdracht 1 duidelijk is. Van uitnodigingen over cursussen tot posters.


Ook inbinden van papers, lamineren, kaften van. Cyaan , magenta en geel worden daarom gebruikt voor fullcolor drukwerk en kleurenafdrukken.

Hoe meer van een kleur wordt gebruikt, hoe donkerder de kleur wordt. Omdat cyaan , magenta en geel licht ‘onttrekken’ aan de primaire kleuren roo groen en blauw, worden ze ook wel subtractieve kleuren genoemd. Een overzicht van drukkerijen in Maarheeze, Noord-Brabant op drukkerijen.


Vind een drukkerij of drukker in Maarheeze en bekijk de gegevens en locatie. Laat uw producten drukken bij uw Drukkerij Tilburg. Bij hem stroomt spreekwoordelijk de drukinkt door de aderen. Op basis van de primaire kleuren rood (magenta), blauw ( cyaan ), geel en zwart koopt hij precies het drukwerk in dat u voor ogen heeft. Voor een haarscherpe prijs.


Wij hebben de producten van verschillende drukkerijen op een rij gezet zodat jij niet meer verder hoeft te zoeken! Bij ons vind je alleen producten van hoge kwaliteit en kun je ook terecht voor grote hoeveelheden! Op onze bedrijfspagina vind u wat wij voor u kunnen betekenen. Naast de collectie kaarten van onze leveranciers kunt u ook een keuze maken uit de door ons zelf ontworpen geboortekaartjes. U heeft de keuze uit soorten papier.


De eventueel in uw opmaak gebruikte PMS-kleuren worden dan ook automatisch vertaald naar CMYK-kleuren wat kleurafwijkingen tot gevolg kan hebben. Drukwerk wordt altijd aangeleverd in pms-kleuren dan wel full colour of geheel zwart (het zwart is dan niet opgebouwd uit Cyaan , Magenta, Yellow en Key (zwart), maar uit 1 K). Stuba levert de hoogste kwaliteit die men op dit moment op het internet kan vinden. We drukken alle full-colours in raster 4lpi, 2x zo fijn in detail.


Drukkerij Tesink voelt zich als grafisch bedrijf verantwoordelijk om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts