dinsdag 29 maart 2016

Verwijderen boomstronk

Verwijderen boomstronk

Standaard verwijderen wij een boomstronk tot ca. In het geval deze diepte gewenst is, is er wel een klicmelding nodig voordat we kunnen frezen. We zullen u op deze pagina alle mogelijkheden laten zien voor het laten verwijderen van een oude boomstronk en de gemiddelde prijzen die hiervoor berekend worden.


Een halfdode boomstronk is een lelijk obstakel dat niet uit zichzelf weg zal gaan. Er zijn vier manieren om een boomstronk te doden: je kunt de stronk natmaken met een zoutoplossing, hem verbranden, hem tegen de zon beschermen of de stronk in stukken hakken. Nadat de boomstronk afgestorven is, kun je hem verwijderen en het gat dichtmaken. Maar dat kan vele jaren duren.


De tijd van wegrotten verschilt erg per boomsoort. Een eiken stronk van 30cm doorsnee kan er tot jaar over doen voor de stronk enigzins is weggerot. Boomstronk verwijderen : zo gaat dat.


Is de boom gekapt, dan kan de vakman de boomstronk verwijderen. Vaak kan dat door dezelfde vakman gedaan worden. Het scheelt dan ook in de kosten als je de boomstronk direct laat verwijderen. Je betaalt dan bijvoorbeeld maar eenmaal de voorrijkosten.


Uw boomstronk verwijderen. De wortels van de boom liggen vaak dieper dan gedacht, waardoor de stronk stevig in de grond verankerd is. Afhankelijk van wat u met de oppervlakte wil doen, kan een specialist de boomstronk tot op verschillende dieptes frezen. Over het algemeen is dit centimeter diep, maar als u bestrating wil laten leggen dan is centimeter al voldoende. Bent u uw tuin aan het opknappen, bomen aan het verwijderen , of uw huis aan het uitbreiden en staat er een boomstronk in de weg?


Het zijn veel voorkomende problemen in de tuin en U lost ze ook niet zomaar even op met een schep, hakbijl en kruiwagen. Er is meer nodig om uw tuin en erf weer mooi te maken. Hoe kun je het snelst een boomstronk verwijderen ? De snelste en meest effectieve manier om een boomstronk te verwijderen , is door gebruik te maken van een boomstronk - of zogenaamde stobbenfrees. Als je onlangs een boom in je tuin omgehakt hebt kun je de lelijke boomstronk die overgebleven is op verschillende manieren weghalen. Je kunt de stronk met de hand uitgraven, in stukken hakken, verbranden of verwijderen met een chemisch middel.


Kies de methode die het beste werkt om het wortelgestel waar je mee te maken hebt te kunnen verwijderen. Het handmatig verwijderen van deze stronk is een erg lastige klus dat erg veel tijd kost. In veel gevallen is het zelfs onmogelijk om handmatig de stobbe te verwijderen omdat de dikke wortels zich diep in de aarde hebben genesteld. Hier moet je op letten bij het verwijderen van een boomstronk.


Verwijderen boomstronk

Er moet bij gezegd worden dat als je de boomstronk zelf wilt verwijderen dit een klus is die zwaarder is dan je denkt, daarom raden wij aan om het via professionals te doen. Een boomstam verwijderen kan op verschillende manieren. Geen voorrijkosten, geen kleine lettertjes. Snel uw boomstronken verwijderen met. Laat je boomstronken verwijderen door Konijnenberg Bos en Groen.


Boomverzorging en Gecertificeerde European Tree Workers in dienst. Bij grote projecten worden de verzamelde stobben verklein gezeefd en afgevoerd voor biofiltermateriaal of biomassa. Ook geven wij u tips op welke manier u eenvoudig een bedrijf uit uw eigen buurt kunt vinden die voor u de boomstronk kan verwijderen en geven wij u tips hoe u de kosten bij het verwijderen van een boomstronk laag kunt houden. Hopelijk hebt u iets aan deze informatie! Wij wensen u alvast heel veel succes bij het verwijderen van uw boomstronk.


Verwijderen boomstronk

Schakel de hulp in van een vakman die de stronk voor je verwijderd. Boomwortels verwijderen met stronkenfrees, hoe werkt het? Voor het verwijderen van boomwortels van reeds gekapte bomen gebruikt men een stronkenfrees.


Dit is een machinale frees waarmee de overgebleven stam en de wortels tot op een diepte van centimeter onder het maaiveld kunnen worden verwijderd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts