woensdag 23 maart 2016

Prieel grande

Prieel grande

Prieel: Scherpste prijs van NL! Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Boek Grand nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Griekenlan wij verzorgen de rest.


Prieel grande

Diverse opties mogelijk zoals paalpunten, betonpoeren, dakgootsets en meer. Het open prieel Kreta uit de Basic-line is een scherp geprijsd paviljoen. De dakmaat van dit prieel is 2x 4en de paalmaat is 2x 469.


Wij adviseren U dit prieel te verankeren met H-Ankers. Met prieel Grande creëert u een overdekte en sfeervolle plek in uw tuin. Door de open structuur geniet u optimaal van alles wat uw tuin te bieden heeft.


Prieel grande

Heeft u geen tijd of zin om de montage van de prieel zelf uit te voeren? De maximale termijn kan oplopen tot werkdagen. Voor een nauwkeurige indicatie kun je contact met ons opnemen. Bij grote pakketten nemen we voorafgaand aan de levering altijd even contact met je op over het levermoment. Het prieel is eenvoudig te monteren en word gratis thuis bezorgd!


Het houten dak rust op zes staanders en is afgewerkt met dakshingels. Dit tuinpaviljoen wordt geleverd inclusief daksingels en bevestigingsmaterialen. U kunt kiezen uit drie verschillende kleuren daksingels. Montage van uw Tuindeco prieel Grande.


Prieel grande

Laat uw prieel vakkundig monteren door onze gespecialiseerde blokhutmonteurs. Een echte aanrader voor wie van het buitenleven houdt. Tot korting op het grootste assortiment Priëlen van Nederland. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Je moet ingelogd zijn om een bericht te beoordelen. Deze majestueuze prieel een bijzondere eyecatcher. Houten prieel voor uw tuin. Ook al heeft iedereen verschillende wensen als het aankomt op de tuin, een prieel wordt bijna altijd gewaardeerd.


Extra beschutting in de tuin kan verschillende uitwerkingen en toepassingen hebben. Hoe mooi de tuin ook is en hoe fijn het er ook vertoeven is, er is altijd ruimte voor verbetering. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen.


Goedkoop en snel geleverd. Wilt u gezellig buiten genieten, daarvoor zal dit prieel jarenlang perfect zijn. Al ons hout is met FSC keurmerk, dit houdt in een milieubewust en.


Het dak van de overkapping Grande heeft een doorloophoogte van ca. De nokhoogte van dit prieel Grande is ca. Via de extra opties kunt u zelf nog kiezen voor een gewenste kleur.


Het dak is gemaakt van mm dik UV-bestendig PC bor zodat u beschermd bent tegen de schadelijke UV-stralen van direct zonlicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het hemelwater loopt daardoor makkelijk af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts