maandag 28 maart 2016

Glas balustrade

Glas balustrade

Prenez vos mesures, et Rendez-vous en magasin Mistermenuiserie. Ergebnisse von Suchmaschinen! Bekijk onze achterwanden op maat! Het glas dat wij toepassen voor een glazen balustrade is gelaagd en in bepaalde gevallen ook nog eens gehard. Preise finden und vergleichen!


Balustrade Glas schnell bestellen. Een volledig glazen balustrade kan binnen of buiten een prachtige toevoeging aan de uitstraling zijn. Ze bieden een esthetische, onderhoudsarme en duurzame oplossing voor woning, kantoor of publieksruimte. Voor elke ruimte een geschikte balustrade Glasbalustrades zijn niet voor niets een trend.


Bent u op zoek naar een glazen balustrade voor binnen of buiten? Glazen balustrade met balusters. De glazen balustrades kunnen zowel met als zonder bovenrailing gemonteerd worden. Het voordeel van dit type balustrade is dat het een relatief goedkope optie is.


Hierdoor kunt u de balustrade laten afstemmen op uw situatie. We kunnen de glazen balustrades zowel uit RVS als staal vervaardigen en de balustrades kunnen binnen en buiten gebruikt worden. Buiten toepassingen zijn bijvoorbeeld als balkonhekwerk om een balkon, als balustrade om een dakterras of als Frans balkonhekwerk. Glas is het perfecte materiaal om een vide in uw woning mee af te schermen.


Toch kan men nog worden verrast door de plaatsen waar het glas allemaal mogelijk is. Dat een balustrade binnen kan worden toegepast is bekend. Uw gebouw krijgt op deze manier een moderne en representatieve uitstraling. Ideaal voor in kantoorgebouwen, winkels of musea. Een balustrade van glas is een fraaie esthetische toevoeging aan de uitstraling van uw gebouw.


Maar ook is het mogelijk om een balustrade van glas te plaatsen langs de balkons van een appartementencomplex. En hoewel ze van glas zijn, vormen het toch blikvangers. Wij passen ze toe in woningen, bedrijven, winkels en openbare gebouwen.


Onze TransParancy modellen voldoen aan nagenoeg alle (internationale) regelgeving en kunnen dus overal worden toegepast. Deze glas balustrade wordt steeds meer populair. Bij uitstek past een balustrade met glas dan ook in moderne interieurs. Dit vanwege de minimalistische en ruimtelijke uitstraling.


Bij GSF Glasgroep zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van glazen balustrades. Een glazen balustrade is een elegant alternatief voor een hekwerk of railing. Keuze uit een compleet programma systemen.


Storax transparante glazen balustrades. Volledig gemonteerd of levering van glasbalustrade profielen of componenten. Wij zijn specialisten op het gebied van glastoepassingen voor particulier en bedrijven. Retrouvez le magasin Mistermenuiserie à quelques minutes de chez vous.


Alle benodigde onderdelen om zelf een volledig glazen balustrade te maken kunt u hier vinden. Een van de specialiteiten van Glass Inside is het bouwen van glazen balustrades. Enerzijds is het esthetisch aspect belangrijk en anderzijds de prijs van de glazen balustrade. Bij het maken van een keuze voor het systeem van montage spelen over het algemeen factoren.


Binnen de verschillende systemen kan er behoorlijk prijsverschil optreden. Wij gebruiken bij het monteren van uw balustrade van glas uitsluitend hoogwaardige materialen voor optimale veiligheid in iedere situatie. Zo ziet uw nieuwe glazen balustrade er niet alleen mooi uit, maar is deze ook nog eens zeer veilig in gebruik.


Glas balustrade

Buiten kan glas ook gewoon als balustrade worden toegepast. De mogelijkheden zijn praktische hetzelfde als binnen. Er zijn alleen wat zaken waar u buiten op moet letten. Voor balustrades werken we met gehard en gelaagd glas. Al die kenmerken komen samen in de TransParancy balustrades van EeStairs.


De modellen bestaan voor het grootste deel uit glas. En dat spreekt aan, zo blijkt. Klanten waarderen onze TransParancy balustrades vanwege hun representatieve uiterlijk. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. De hoogte is alvast voor je bepaald op meter, zodat je glazen balustrade zeer veilig is.


In de online editor op onze website selecteer je gemakkelijk hoe breed de glazen balustrade moet worden. De lengte van het glas dat wordt gebruikt voor je balustrade hangt natuurlijk af de grootte van het trapgat dat je wil beschermen. Ze worden ook gemaakt voor moderne woningen. De vrijdragende glasbalustrade is een minimalistische balustrade omdat de bevestigingsmiddelen niet opvallen.


Veiligheid van balustrades. De handreling van de balustrade mag van hout zijn maar ook van (roestvrij)staal. Zoek naar glazen balustrades op de nieuwe KensaQ. Onze balustrades voldoen aan alle veiligheidseisen.


De meeste van onze glazen balustrades worden vervaardigd uit hoogwaardig RVS en zijn voorzien van gelaagd glas. In alle gevallen maakt Glass Inside gebruik van veiligheidsglas dat voldoet aan de bestaande normering. Daarnaast kan de balustrade worden gemonteerd met klemprofielen op of tegen de verdiepingsvloer of vide, met RSV adapters door het glas heen of met RVS balusters en glasklemmen. De foto’s spreken voor zich.


Met een balustrade van glas geef je nét dat beetje extra aan het interieur en exterieur van je huis. Door de diverse mogelijkheden maak je de balustrade precies op maat en exact zoals jij wil. Er zijn diverse toepassingsmogelijkheden voor een balustrade op maat gemaakt van glas. Glanzend glas van hoge kwaliteit geeft extra allure aan je interieur. Een paar feiten over glazen balustrades : Het glas is 1mm dik en kan dus wel tegen een stootje.


De randen van dit glas zijn Plat Poly (PP) geslepen. Het glas wordt gecombineerd met een aluminium frame dat zorgt voor een extra toevoeging aan de uitstraling. Het monteren van het glazen balustrade kunt u aan ons uit besteden. Wij beschikken over uitermate vakkundige monteurs. Zij weten alles over het hoe en waarom een glazen balustrade goed afgemonteerd moet worden.


Een balkonhek van Renoparts is niet alleen veilig, maar ook nog een een lust voor het oog. Zoekt u een bedrijf dat een balustrade of balkon van glas voor u kan ontwerpen? Al meer dan twintig jaar zij wij dé specialist op het gebied van glasproducten in uw regio. Dan bent u hiervoor aan het juiste adres bij Wenthec Glas. In onze showroom treft u tal van bijzondere glasproducten voor in uw woning.


Glas balustrade

Opvallend hierbij is dat die glasvulling het dragende deel van de constructie is. Een glasrailing is een balustrade met een vulling van glas. Q-glass glasplaten van Q-railing voor gebruik in glazen balustrade met glasvulling.


Dat wil zeggen dat bij leunen of stoten het glas de krachten opvangt en tegen vallen beschermt. De glasplaten zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een CE-keurmerk. In het Q-railing assortiment vallen zulke glazen balustrades onder de Easy Glass serie of d line serie. De RVS balustrades worden door ons op maat gemaakt. De balustrades worden met zorg vervaardig waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van zeer hoogwaardig RVS en glas.


Naast deze typen zijn de RVS balustrades helemaal naar wens aan te passen. Een houten balustrade kost gemiddeld tussen de € en € 2per meter. Er zijn verschillende soorten glas waar je uit kan kiezen, zoals mat glas , glas in lood en regulier glas.


Bestel nu uw glazen borstwering of balustrade in glas. Vaak wordt hierbij een aluminium frame gekozen. Ga voor een tijdloze, onderhoudsvriendelijke veiligheidsoplossing. Kies een glazen borstwering of balustrade in glas , in uw favoriete bouwstijl. Glassdesign garandeert u een naadloze, strakke afwerking en een ultraveilig eindresultaat.


Design balustrades zie je vaak in moderne hotels, restaurants en winkels in combinatie met een design trap. Een totale transparantie voor uw ideeën. We hebben diverse soorten balustrades in ons assortiment en streven ernaar uitsluitend kwaliteit balustrades te leveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts