woensdag 23 maart 2016

Gewicht kanaalplaatvloer

Reducera helpt jou met het verliezen van overgewicht. Dé Webshop voor Fitnessartikelen! Specialistisch advies nodig? Kies uit ons kleurrijke aanbod gewichten voor de leukste sportmomenten. Van sportkleding tot kampeerspullen.


Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.

Kanaalplaatvloer 2Kanaalplaatvloer Bekijk PDF document. Direct naar de VBI Configurators Over VBI. VBI bouwt mee aan duurzame, flexibele en comfortabele.


De Dycore kanaalplaatvloer is een voorgespannen systeemvloer die zowel in een geïsoleerde als ongeïsoleerde variant beschikbaar is en wordt veel toegepast in de woning- en utiliteitsbouw. De kanaalplaatvloer is een prefab voorgespannen betonvloer die in onze fabrieken volledig op maat gemaakt wordt. Voor de begane grondvloer kunnen de elementen aan de onderzijde worden voorzien van een laag EPS. De vloerelementen zijn in de lengterichting voorzien van ronde holle kanalen wat een gewichtsbesparing oplevert en resulteert in een relatief eigen gewicht.


Ze zijn direct belastbaar, waardoor een snel bouwtempo gerealiseerd wordt.

Draagvermogen kanaalplaatvloer. Voor een gelijkmatig verdeelde belasting, boven het eigen gewicht , is een indicatieve grafiek samengesteld voor liggers op twee steunpunten in geval van starre ondersteuningen. Als u een project wilt bewaren wordt het weggeschreven onder het projectnummer dat u ingeeft.


Via ‘toon meer projectgegevens’ kunt u overige gegevens toevoegen. Wildo Beton is een flexibel, goedkope en efficiënte producent van kanaalplaatvloeren. De productie vindt plaats in onze fabriek in Amsterdam. Vanuit deze locatie leveren wij landelijk onze systeemvloeren.


Om u snel en gemakkelijk van informatie te voorzien heeft VBI digitale documentatie beschikbaar. Een kanaalplaatvloer bestaat uit vlakke rechthoekige elementen, kanaalplaten of (in Zuids-Nederlands) welfsels genoem die gemaakt zijn van voorgespannen prefab beton. In deze platen zijn holle kanalen aangebracht. Deze kanalen maken de platen lichter zonder dat ze veel van hun sterkte verliezen.


VBI en Hilti hebben de handen ineengeslagen om samen een nieuwe hijsmethode te ontwikkelen voor kanaalplaatvloeren in woningbouw. De grootste collectie gewichten! De geïsoleerde kanaalplaatvloer heeft als voordeel dat deze grote overspanningen kan overbruggen dankzij haar gewicht besparende kanalen en uitgebreide stalen voorspanningsmogelijkheden. Wij leveren deze vloer zowel met als zonder oplegnokken.


Gewichten tegen de laagste prijzen. Wij leveren geïsoleerde kanaalplaatvloeren voor begane grond en ongeïsoleerde kanaalplaatvloeren en breedplaatvloeren voor verdiepingen. Building Supply is leverancier van voorgespannen en traditioneel gewapende prefab betonproducten.

Daarnaast zijn wij leverancier van massieve (tussen)wanden en raveelijzers. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Daar waar nodig Just-in-Time, zodat uw logistiek op de bouwplaats tot een minimum beperkt wordt. Dankzij onze flexibele productie en in-house engineering kennen wij korte doorloop- en levertijden.


Leidingsleuven, verzonken raveelijzers en pasplaten op maat kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts