dinsdag 22 maart 2016

Landelijk tuinhuis

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Naar wens gemonteerd door vakmensen. Op zoek naar een Tuinhuis?


Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan!

Een landelijk tuinhuis kan ook steeds aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. De maatwerkmodellen van Grandcasa zijn slechts een vertrekpunt om van daaruit uw dromen te concretiseren. Elk landelijk tuinhuis kan ook nog eens aangepast worden aan uw persoonlijke wensen op voorwaarde dat uw wensen ook technisch uitvoerbaar zijn. Een duurzame (kap)schuur, prieel, overkapping, veranda of garage op maat laten bouwen? Landelijke Bouwstijl levert al jaar vakwerk!


Zeker wanneer uw tuin helemaal in landelijke stijl is aangeleg met talrijke struiken en bomen, en uw woning ook een landelijke, rustieke stijl heeft. Met een houten tuinhuis van Russell Woods bereikt u de landelijke uitstraling die u zo graag wilt.

Door een landelijk tuinhuis te laten realiseren door Wesselshoek Exclusieve Houtbouw bent u verzekerd van een mooi, kwalitatief resultaat, dat. Het uitgebreide modellen-programma met keuze uit diverse ramen en deuren bieden volop mogelijkheden. In onze showroom staan de demomodellen van de serie tuinhuis cottage met overkapping klaar om te bezichtigen! Wil jij graag zo’n landelijk tuinhuis in je tuin? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken.


Hier vind je namelijk meer dan modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen. Ook met de keuze voor een bepaald soort tuinhuis , laat je zien van welke stijl je houdt en bepaal je welke sfeer je aan de tuin wilt geven. Met een blokhut kies je voor het meest klassieke tuinhuis.


Blokhut kopen Tuinhuisstore. Een blokhut of tuinhuis geeft je tuin een echte meerwaarde. Met een tuinhuis in cottage stijl, dompel je je tuin onder in een instant Engelse countrysfeer.


Typisch zijn de verfijnde constructiedetails zoals zwart sierbeslag, een metalen dakgoot en de rustieke Pottelberg dakpannen. Door je landelijke tuinberging uit te breiden met een pergola, geniet je optimaal van het heerlijke buitenleven. Het authentieke vakmanschap van Wood Arts vertaalt zich in stevige houten bijgebouwen met een ongeëvenaarde feeling voor landelijk design.


U kunt kiezen uit verschillende soorten tuinhuizen , in verschillende groottes.

Zo is de Tuinhuis Cube Outdoor, een tuinpaviljoen, een mooie mogelijkheid voor wie landelijk wil wonen en genieten in eigen tuin. Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. Boek het Tuinhuis , Ulrum. U krijgt direct een bevestiging.


Bekijk meer ideeën over Tuinhuis , Tuinhuizen en Zwembad huizen. Yvonns Brocante Tuinhuis. DECEMBER IS DE LEUKSTE TIJD VAN HET JAAR, WIJ HEBBEN ALTIJD DIVERSE LEUKE BROCANTE PRESENTJES.


Achtertuin Schuurtjes Terrasoverkapping Tuin Decoratie Hangmatstandaard Luxe Huizen Architectuur Boerderij Zwembaden Permacultuu. Wij bieden u diversen mogelijkheden voor exclusieve houtbouw, hierbij kunt u denken aan landelijke schuren, exclusieve bijgebouwen, veranda’s, tuinhuizen , carports en bergingen. Bij ons bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en goede service! Standaard worden gelamineerde shingles meegeleverd.


De combinatie van de eiken staanders, gebogen eiken schoren en bekleding zweeds rabat zorgen voor een landelijk karakter. In dit geval werd gekozen voor fraaie vouwluikdeuren met dubbel glas waardoor het tuinhuis echt een buitenkamer is geworden. De dakpannen zijn door de klant zelf aangeleverd. Wij zorgen voor een exclusief ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen en uw omgeving. Het landelijk tuinhuis wordt dan een verlengstuk van je woning en creëert dezelfde gezellige en rustige sfeer.


Voor een cottage tuinhuis wordt overwegend hout gekozen omwille van de warme en gezellige uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts