vrijdag 11 maart 2016

Studio ontwerp

Studio ontwerp

Laat je inspireren door onze STUDIO collectie. Eerst passen, achteraf betalen! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Mutrox maakt voor u een studio-ontwerp ! Wij gaan uit van onze akoestische metingen en nemen natuurlijk ook de vormgeving mee. Lees hier mee over ons proces.


Studio ontwerp

Een ontwerp met de juiste combinatie van licht, lucht, ruimte, materiaal en budget. Het is een studio voor grafisch ontwerp en webdesign voor drukwerk en websites. Ik draai mijn hand niet om voor een uitdaging en help je dan ook graag met een op maat gemaakt ontwerp.


Ook kan ik je bijstaan in het verzorgen van alle grafische uitingen voor jouw huwelijk of de geboorte van je kindje. Persoonlijk aandacht en vakkennis staan garant voor een leuk ontwerp op maat. Met die ideeën gaan wij op de studio aan de slag. Afhankelijk van het project maken we een indelingsplattegrond en een kleur, materiaal en meubilair voorstel inclusief een lichtplan. Uiteindelijk hebben wij al het ontwerp - en drukwerk voor onze bruiloft door Annechien laten verzorgen.


Studio ontwerp

Toen we voor het eerst op gesprek kwamen, wisten we niet precies wat we wilden. Echter, door Annechien’s ontwerpen kregen we langzaam een idee wat het moest gaan. Ben je op zoek naar een freelance grafisch vormgever om je eigen bedrijf te ondersteunen? Of denk je ‘waar vind ik een creatieve dtp-er of designer’?


Mijn doel is om jouw product of dienst goed in de markt te zetten op het gebied van visuele communicatie. Van het ontwerp van een logo, huisstijl, packaging en webdesign en alles wat daar tussen zit. Maatwerk, persoonlijke werkwijze. Ontwerpt interieur concepten op maat. Wij zijn wie Wij zijn een enthousiast team dat graag voor u aan de slag gaat.


Studio ontwerp

We onderstrepen in elk ontwerp ons Bont-randje. Studio Thuismus staat voor je klaar. Het eindresultaat is dan ook een mix van mediastijlen met geometrische vormen, verschillende structuren en ondergronden met daarover typografische teksten en losse illustratie-elementen. Voor ons maakt het onderwerp niet uit: we zijn nu eenmaal perfecte sfeerbepalers voor elk product. Een foodshop waar alles uit dispensers, bakken, vaten en bulkverpakking verkocht wordt.


Als klant kun je bij ieder product zelf de hoeveelheid bepalen. Voor minder doe ik het niet, want goed is niet goed genoeg, beter moet best worden en zilver uiteindelijk goud. Elk grafisch ontwerp moet een voltreffer zijn.


Heb je een logo, een website, belettering voor een auto of drukwerk zoals. We helpen bedrijven met productontwikkeling voor o. Als industrieel ontwerpers weten we veel van gebruiksgemak, vormgeving en techniek. En we weten hoe je dat alles op een creatieve manier integreert tot één product. Vanuit onze studio in Woerden geven wij bedrijven, merken en producten een eigen identiteit. Dit doen wij door het creëren van mooie logo’s en huisstijlen, opvallende advertenties, overzichtelijke folders, effectieve websites, creatieve content, converterende webshops en nog veel meer.


Op zoek naar een grafisch ontwerpbureau dat jouw bedrijf dichter bij haar publiek brengt? Interieurontwerp en inrichting voor bedrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts