vrijdag 11 maart 2016

Aqua mundo zwembad

Aqua mundo zwembad

Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Goed geregelde stedentrips. Grootste aanbod aan zonvakanties. Bekijk nu het Travel Store aanbod! Coolblue: Alles voor een glimlach.


Specialistisch advies nodig? Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop! Koop nu een zwembad al vanaf €65!


Aqua Mundo is synoniem voor subtropisch zwemparadijs. Maak jouw borst nat voor ongekende waterattracties. Bewonder vissen in het koraalba trotseer wildwaterbanen en met ons enorm aantal glijbanen kies je zelf hoe je door het zwembad suist! Je vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer!


Aqua mundo zwembad

Kijk dan eens naar onze last minute aanbiedingen. Maar naast het golfslagba de wildwaterbaan en de waterglijbanen, is er nog een unieke attractie. Je kunt er ook surfen op de unieke Flow Rider. Boek mooie last minutes Center Parcs aanbiedingen! Tot wel korting op de mooiste vakantiehuisjes, midden in de natuur.


Inclusief zwemparadijs en gratis activiteiten. Wel we verklappen alvast: die is té gek! Deze kunnen erg snel gaan, maar er zijn ook langzame glijbanen waar je met een band doorheen gaat. Deze glijbaan heeft een lengte van 1meter. Deze spectaculaire glijbaan is de allernieuwste op het gebied van glijbanen en de enige in Europa in zijn soort.


Parkvakanties is dé vakantiepark-expert van Nederland. Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst meter hoog. De glijbaan is 1meter lang en bestaat uit drie kegelvormige delen. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.


Ruim 2Intex zwembaden leverbaar. Scherpe prijzen en 24u levering! Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Welke wateractiviteiten er zoal te doen zijn bij subtropisch zwembad de Kempervennen, lees je hieronder. Zwembad bevindt zich bij Vakantiepark Zandvoort. Het is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor de gasten van het park.


Het zwembad krijgt een oppervlakte van ongeveer 6. Je krijgt beschermende kleding aan en een instructeur ziet toe op de veiligheid. Dit initiatief is in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds tot stand gekomen. Dit tropische zwembad is niet alleen prachtig, maar ook leerzaam.


Aqua mundo zwembad

Kom raften op de wildwaterbaan, zwem in het golfslagba glij van de glijbanen en voor de kleintjes is er het veilige speelbad Kinder-doe-bad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts