maandag 14 maart 2016

Mijn moestuin

Specialistisch advies nodig? Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Een tuinkalender voor de moestuin , voor de teelt van jouw groenten en fruit Mijn Moestuin.

Een Makkelijke Moestuin opzetten kan het hele jaar door. Alleen in december en januari kan je niets zaaien of planten. Dus hoe eerder je begint, hoe meer profijt je ervan hebt. Pracht van een boek, net als het programma op tv zelf. Je krijgt onmiddelijk zin om er aan te beginnen.


Ik heb mijn boek nu dagen en heb al een en ander gedaan zoals kiemgroenten,paddestoelen, ect dus zelf in de herfst en winter zit je niet stil met dit boek. Mijn moestuin is echt mijn passie!

Via mijn social media kanalen wil ik al mijn ervaringen en oogsten met jullie delen. Deze tuin ziet er uit als van een professional. Zo, dat ziet er allemaal keurig uit hoor. En helemaal onkruidvrij, Pfff, ik voel me direct schuldig over hoe mijn tuin er nu uitziet. Van de week ook maar weer es.


In mijn tuin heb ik ruim 6mmoestuin waar ik onder andere wortels, aubergine, courgette en bonen verbouw! Heb jij tips of suggesties voor deze Moestuin Startpagina? Ik plaats alleen links van sites die ook daadwerkelijk informatie verschaffen over moestuinen. Als ik mijn hand op zo’n plek.


Nou, Paul kwam direct met een groot mes aanzetten en ging meteen aan het snijden. Hij was die bladeren namelijk ook al lang zat. Hij sneed ze meteen maar allemaal even bij.


Waardoor er nu minstens tien van die grote bladeren in de koelkast liggen. Bekijk het bord mijn moestuin van advonkav op Pinterest. In het zonnige zuiden van Nederland verbouw ik sinds jaar mijn eigen groenten, kruiden en bloemen.

Bekijk meer ideeën over Groenten kweken, Groententuin en Tuinieren. Dit artikel gaat over het belangrijkste van je moestuin , de bodem en komt in delen. Op een gemakkelijke manier proberen Vicky Wilssens en ik (Tom Deseyn) ‘ moestuin grond’ uit te leggen. Ga vliegend van start in je moestuin ! IVN helpt je om meer uit je moestuin te halen.


Vijf jaar geleden bundelde Vlaanderens populairste moestuinman Wim Lybaert al zijn kennis, passie en tientallen jaren moestuinervaring tot één compleet boek. Met Mijn Moestuin kan de groenteleek zelfverzekerd aan de slag en de meest doorgewinterde moestuinier krijgt een schat aan informatie. Dit boek is een mooi vervolg op het eerste deel ( mijn moestuin ). In dit boek vind je de oogstmomenten van je gewassen, hun bewaarmethoden maar vooral veel recepten. De recepten zijn duidelijk omschreven, rijk geïllustreerd en zijn niet geheel alledaags.


Restaurants met gerechten uit eigen moestuin , minimoestuintjes die je gratis krijgt in de supermarkt: het is nog nooit zo hip geweest om je eigen eten te verbouwen. Heb je hier ruimte voor in je tuin, maar weet je niet hoe je het ontwerpen en aanleggen van een moestuin moet aanpakken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts