vrijdag 25 maart 2016

Spuitbus vlooien

Grootste aanbod Vlooientabletten. Alle merken Vlooienpipetten. Altijd de beste deal voor jou. Bekijk uw resultaten vlooien plaag bij Finecomb. Frontline Spray tot goedkoper.


De werkzame stoffen blijven tot weken werkzaam na de bespuiting.

Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Ben jij helemaal klaar met die vlooien en vlooienlarven in je huis? Meestal zijn je huisdieren het grootse slachtoffer van de vlo.


Vlooien leven van het bloed van dieren en mensen. Maar ook mensen kunnen gebeten worden door vlooien. Een vlooiencocon (ofwel pop) kan twee jaar lang in leven blijven.


De spray is op basis van permethrin en tetramethrin. Roxasect tegen vlooien is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar vlooien zich schuilhouden.

Dit zijn vooral de plekken waar vlooien zich schuil kunnen houden en zich graag vermenigvuldigen. De vlo die in Nederland het meeste voorkomt is de kattenvlo, en deze vlo bijt liever katten en honden dan mensen. Katten die los buiten lopen komen in aanraking met andere besmette katten en lopen op die manier snel vlooien op. Honden kunnen vlooien oplopen wanneer ze tijdens het wandelen aan andere honden snuffelen.


Ze zitten in je achtertuin, bossen, parken, en ze liften zelfs mee op je kleren. Je weet nooit waar en wanneer jouw huisdier een vlo is tegengekomen en de vlo meelift naar jouw huis. Je zult dus een goed plan moeten hebben om de lastige strijd tegen vlooien in huis te winnen! Het wordt niet of nauwelijks opgenomen in de bloedbaan, vlooien hoeven dus niet eerst te bijten.


Teken kunnen zich aanhechten maar worden nagenoeg allemaal binnen uur gedood waardoor de kans op ziekte overdracht wordt beperkt. Nog iedere ochtend kijk ik het plekje na waar de kat heeft gelegen of er geen vlo ligt, of als hij veel krabt moet hij eraan geloven dan komt de spuitbus er weer aan te pas. Intussen krijgt hij er haaruitval van. Erg sneu maar dat trekt wel weer bij. Met de Luxan mand- en tapijtspray bestrijdt u vlooien en vlooienlarven in huis.


Shop direct online op beslist. Het kan gebruikt worden in diverse woon en verblijfplaatsen, zoals slaapkamer, keuken etc. Sectolin Vlo en Mijt Omgevingsspray is milieu vriendelijk is pesticide vrij en veilig voor mens en dier, maar werkt wel zeer effectief tegen vlooien in alle stadia (ei, larve, pop en volwassen vlo ). Met HG X spray tegen vlooien 400ml is een vlooienprobleem snel opgelost.


Dit product bestrijdt vlooien direct, snel en effectief en werkt langdurig.

Ook geschikt als preventief middel om de plaag te voorkomen. Goed schudden voor gebruik. Met HGX spray tegen vlooien is een vlooienprobleem snel opgelost. Ook zeer geschikt als preventief middel om de plaag te voorkomen. Die prik is heel goed als vlooienbestrijding.


Wij hadden een hond met vlo -allergie, maar daar hielp het niet voor. De vlo prikt het dier namelijk wel, waarna de vlo dood gaat maar het contact is toch geweest. Wij hebben toen een spuitbus gekocht, weet alleen het merk niet meer.


Hiermee spuit je een soort film over het dier. Het product is veilig en vrij van insecticiden, je hoeft het alleen maar op je huisdier te sprayen en de parasieten blijven vervolgens uit de buurt. Ook ik probeer deze middelen azijn zuigen en omgevings spray, noem maar op.


En ik blijf maar doorgaan want ik moet er niet aan denken dat het erger wordt. Ongeveer jaar geleden heb ik het ook gehad. Het is nog steeds niet weg na maanden.


Toen een spuitbus gekocht tegen vlooien en het hele huis gesprayd voor we op vakantie gingen. Met een beetje geluk bijt de nieuwe vlo je huisdier als er nog voldoende anti- vlooien -gif in zijn lijf heeft, waardoor de vlo onvruchtbaar wordt… Maar met een beetje pech is het middel uitgewerkt en legt de nieuwe vlo nieuwe eitjes, waardoor een nieuwe vlooienbesmetting van je huis ontstaat. Als vuistregel kunt u stellen dat voor elke vlo die u aantreft in de vacht van uw huisdier zich tot vlooien in de huiselijke omgeving bevinden. De eitjes hebben geen dier nodig om verder te ontwikkelen.


Na een weekje kruipt een larve uit het ei, die zich dan meteen in een cocon hult, om een tweetal weken later als vlo uit de cocon te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts