dinsdag 15 maart 2016

Waar hebben muizen een hekel aan

Specialistisch advies nodig? Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Doe daarom een beetje geurende olie in een oliegeurhouder, zet er een waxinelichtje onder en steek deze aan. De geur verspreidt zich zo door de ruimte en de muizen zullen snel de benen nemen! Omdat de muizen zich prima onder de planten kunnen verbergen is dat de perfecte schuilplaats voor ze.


Om muizen buiten uit de tuin te verjagen moet je rondom je tuin wat aanbrengen dat ze buiten houdt. Dit kan een plastic border zijn of kruiden als munt, kamille, lavendel waar muizen een hekel aan hebben. Waar hebben muizen een hekel aan ? Er worden elektronische apparaten verkocht die een ultrasoon piepgeluid maken waar muizen een hekel aan hebben.


Je zou deze apparaten bij de plaatselijke bouwmarkt of online moeten kunnen kopen. Deze apparaten werken maar in één richting, dus je moet erachter komen welke route de muizen precies nemen. Muizen verjagen met theezakjes. De muizen zouden hier ook een hekel aan hebben. Maar theezakjes drogen wel snel uit en zullen dan ook hun geur verliezen.


Hun buik is wat lichter gekleurd en er bestaan ook albino`s. Huismuizen hebben een slanke bouw met een spitse kop en grote oren. Ze hebben kraakogen en tenen aan elke poot.


Hun staart is dun en even lang of langer dan hun lichaam. Volwassen muizen zijn tot centimeter lang en hebben een gewicht tussen de tot gram. We geven drie tips waarin we de meest effectieve verjaging methoden bespreken. Heb je een balkon en wil je van de duiven af? Duiven hebben een hekel aan ultrasoon gelui met deze ultrasoon verjager (versie 3) ben je zo van jouw duiven af.


Het werkt het beste als je theezakjes in een hoekje legt. Maar ook met geurolie bereik je hetzelfde resultaat. Doe tot druppeltjes in een spuitbus en sproei het op de vensterbanken en de plaatsen waar je veel ongedierte aantreft. Het jaagt niet alleen de muizen en de spinnen weg, maar je huis gaat ook nog eens lekker fris ruiken.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Enkele van deze kruiden en planten zijn chilipeper, kruidnagel, lavendel, kamille en pepermunt. Houdt u zelf niet van deze geuren dan is deze toepassing voor u geen optie.


Hoe werkt pepermuntolie tegen muizen ? De geur moet wel vrij sterk zijn om muizen af te weren, een paar stukjes pepermunt doet het ‘m niet. Katten staan erom bekend dat ze erg stressgevoelig zijn. Er is dan ook een aantal zaken waar je kat een onwijze hekel aan heeft en die stress opleveren als je kat er toch mee geconfronteerd wordt.


Als je last hebt van muizen is het aan te raden om gebruikte theezakjes te verspreiden op de plekken waar ze binnen kunnen dringen. Leg een oud (droog) theezakje op een schoteltje en zet dit in de koelkast of. Gebruik geen muizenkorrels of -tarwe om muizen te bestrijden. Hiervan kunnen kinderen of huisdieren eten en bovendien loopt u de kans dat de vergiftigde muizen op een onbereikbare plek doodgaan en heel erg gaan stinken. Ook kan een huisdier de vergiftigde muis opeten en daar zelf aan sterven.


U kunt het beste een muizenval kopen. Dat heeft met name met de geur te maken die deze planten verspreiden: citroengeur. Voorbeelden van planten zijn ooievaarsbek, vuurwerkplant en citroenverbena. Plaats deze op strategische plaatsen.


Er zijn planten waar katten een hekel aan hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk om citroenschillen in de tuin te strooien. Oké nee grapje, maar soms heb ik echt een hekel aan mensen.


Pepermuntolie hebben ze en hekel aan ! Deze tip kreeg ik van een ongedierte bestrijder en heb het in mijn vorige woningen succesvol gebruikt. Kunnen het geen vogeltjes zijn btw? Ik dacht vd winter ook muizen te hebben op zolder, maar geen keutels te vinden, waren waarschijnlijk vogeltjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts