dinsdag 15 maart 2016

Strak tuinontwerp

Strak tuinontwerp

In minuut Gratis Offertes van Hoveniers uit uw regio. Overal zijn de strakke lijnen en vormen duidelijk aanwezig, zelfs in de tuinmeubels. Een strakke tuin aanleggen gaat, zoals gezeg het beste met een goed ontwerp. Dit overzicht van een kleine strakke tuin geeft een mooi overzicht van de verdeling tussen planten, tegels en terras.


Strak tuinontwerp

Als een moderne strakke tuin jouw idee van een droomtuin is, begint het met een ontwerp. Studio Siebers is sterk in exclusieve, strakke tuinontwerpen op maat. Bovendien wordt de indeling doordacht en kun je jaren vooruit met een slim en daardoor toekomstbestendig design. Schakel voor strakke tuinontwerpen de tuinarchitecten van Stoop Tuinen in! Strakke tuinontwerpen zorgen voor rust en evenwicht en zijn vaak modern en eigentijds.


Wanneer u kiest voor een strakke tuin van Stoop Tuinen vormt deze een verlengstuk van de architectuur van uw woonhuis en uw manier van leven. Een tuinontwerp voor een moderne tuin sluit in de eerste plaats perfect aan bij de stijl van de woning. Wij zorgen voor een strak tuinontwerp dat daarnaast ook past bij de leefwijze van de bewoner(s). Een modern tuinontwerp is niet alleen stijlvol, daarentegen vooral geschikt om lekker te ontspannen.


Strak tuinontwerp

Tuinontwerp achtertuin rijtjeshuis in Egmond. Moderne strakke loungetuin uitgevoerd met onderhoudsarme materialen. Exclusieve designtuin tuinontwerp modern. Dit ontwerp dakterras komt van onze tuinontwerper hippetuinen.


De voortuin is vaak de plek waar u iedere dag doorheen loopt en waar u constant tegenaan kijkt vanuit de woonkamer. Dat betekent dat de voortuin best wel wat aandacht mag krijgen! Ons hoveniersbedrijf Van Breukelen Groenvoorzieningen denkt graag met u mee en adviseert u over de mogelijkheden en wensen voor uw tuin. Wij werken deze plannen uit in een GRATIS tuinontwerp en bijbehorende offerte waarin materiaalgebruik en de kosten voor het realiseren vermeld staan.


Heeft u ook plannen met de tuin? Onze tuinen zijn niet alleen strak van opzet maar hebben ook de juiste sfeer en beleving. Strakke lijnen gecombineerd met sfeervolle groene beplanting. Het hele jaar door genieten.


We zijn altijd weer op zoek naar de juiste balans. Bekijk hier onze sfeervolle moderne tuinen. Een strak en modern tuinontwerp van Karin van den Hoven Tuinen. In plaatsen zoals Hooglan Baarn, Soest, Laren en Amersfoort komt u geregeld een van haar tuinen tegen.


Strak tuinontwerp

Zowel bij particulieren als bedrijven. De bewoners hadden zeer specifieke wensen zoals de bijzondere betonvloer en de randafwerking van de vijver. De mooie grote tafel en kachel komen helemaal tot hun recht in het ontwerp. Dit is het meest in het oog springend detail van deze mooie woning. Er is gevraagd om een eenvoudig en strak ontwerp.


De achtertuin is niet heel groot en hiervoor hebben we een modern, strak ontwerp gemaakt. Ben je op zoek naar tuinontwerpen voor een strakke tuin? Vaak heeft een strakke tuin een natuurlijke moderne uitstraling.


Er is veel mogelijk in het ontwerp van een strakke tuin. Het tuinontwerp is de basis van een tuin. Zonder tekening of ontwerp is het immers ook onmogelijk om een degelijk huis te bouwen. Wij maken voor u een aantal schetsen naar aanleiding van een gesprek met u. U kunt in dat gesprek uw wensen te kennen geven en samen bedenken we een invulling voor uw toekomstige tuin. Direct een offerte aanvragen!


Unieke tuinen met respect voor de natuur. Klik hier voor info over hoe een kwalitatief tuinontwerp door ’t Groene Plan leidt tot een efficiĆ«nte tuinaanleg. Beregening: Mooie planten hebben niet alleen bemesting nodig, soms hoort ook beregenen of bevloeien erbij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts