dinsdag 8 maart 2016

Kastanjes tegen spinnen

Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting!


Sommige onderzoekers denken dat kastanjes een soort schadelijke stof bevatten waarvan de geur spinnen afweert. Liefst doormidden gesneden of met gaatjes erin geprikt.

Nog geen kastanjes in het bos kunnen vinden? Spinnen zijn af te schrikken door middel van kastanjes. Snijd de kastanjes doormidden en leg ze op plekken waar spinnen veel komen. Behalve kastanjes blijken walnoten hetzelfde afwerende effect tegen spinnen te hebben.


Pepermuntolie tegen spinnen. Spinnen haten namelijk geuren als pepermunt en eucalyptus. Meng het met water en spuit het in kieren en gaten waar spinnen je huis.


De spinnen worden afgeschrikt en blijven voortaan.

Ook paardenkastanjes hebben een spinnenwerende werking. Knuffelen met biggen, spinnen maken van kastanjes en het uithollen van pompoenen. Het is herfstvakantie en overal wordt de herfst volop gevierd. Bertus Het onderwijs barst van de ideeën, praktische tips en andere zaken die de moeite waard zijn.


Het is ook de tijd dat de kastanjes uit de boom vallen. En die kan je weer heel goed gebruiken om de spinnen uit je huis te verjagen. Prik namelijk een gaatje in de kastanje en leg of hang ze dicht bij je deur of raam waar de spinnen door naar binnen komen. Vul daarom holle ruimtes en gaten in je woning.


Zonder plek om zich te verstoppen houden spinnen het snel voor gezien. Tip 3: bestrijd spinnen met de stofzuiger. Wie direct van ongewenste bewoners af wil, kan ze opzuigen.


De meeste spinnen stikken door het stof in de. Weer spinnen af met kastanjes. Leg kastanjes zonder bolster op de verschillende plekken in huis waar spinnen binnenkomen, evenals de plekken waar spinnen de voorkeur aan geven. Men is het er niet helemaal over eens of kastanjes wel een goed afweermiddel zijn. Sommige mensen noemen dit oudewijvenpraat, terwijl andere mensen erbij zweren.


Bestrijd spinnen met behulp van paardenkastanjes.

Leg in elke hoek van je huis en op alle plekken waar je vaak spinnen ziet lopen enkele paardenkastanjes neer. Helaas moeten we je lastig vallen met de beruchte EU cookies wet ,maar we nemen aan dat je dat oke vindt. Boeien spannen nuttig en bijzonder, zo kan de spin omschreven worden.


Maar niet iedereen kent hen deze eigenschappen toe. Voor velen is de spin een eng, kriebelig en gevaarlijk dier. Prik in beide kastanjes een gat zodat je ze met een deel van een lucifer aan elkaar kunt bevestigen.


Stap Prik in de kastanje die het achterwerk voor moet stellen een gat ter hoogte van de staart en prik hier het deel van de lucifer in dat je overhoudt bij stap 2. Stap Prik een gaatje in de kastanje die de borst voor moet stellen. Blijkbaar scheiden die een geur af die spinnen niet prettig vinden. Kastanjes in je huis leggen. Afgelopen jaar maar stuk of spinnen moeten verwijderen, was de eerste keer dat ik het deed en vind zelf dat het goed helpt. Prik de satéprikkers, zoals op het plaatje te zien is (zie ook tip 2), in de kastanje en knoop vervolgens het eerste draadje aan een van de prikkers vast.


Wanneer je last hebt van reuma dan kun je vijf handen vol gedroogd kastanjepoeder koken met drie liter water totdat het water voor de helft is verdwenen. Vooral via de landbouw vanwege machines en gifstoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts