maandag 7 maart 2016

Trimzwemmen

Onder begeleiding van een deskundige trainer wordt in banen gezwommen waarbij aan uw zwemtechnniek, lenighei spierkracht, conditie en coördinatievermogen wordt gewerkt. Beste Watervrienden, Watervrienden Almere geeft trimzwemmen voor volwassen. Wel wij doen het volgende tijdens onze zwemuren. We zwemmen zowel in de lengte als in de breedte van het bad.


Naast conditiezwemmen wordt er aandacht besteed aan verbetering van de zwemslagen en worden nieuwe zwemslagen aangeleerd. Niet alleen is het een gezonde manier om conditie op te bouwen, maar ook een sport met een geringe kans op blessures. TriVia Voor volwassenen een half uur of drie kwartier in de week onder begeleiding van een trainer lekker zwemmen op het eigen niveau.


Op dit gebied hebben we een ruim aanbod: In de zwembaden De Parrel, Kardinge en het Helperzwembad hebben we trimgroepen: lekker fanatiek of juist heerlijk relaxed. Zwem jij het liefst op jezelf? Banenzwemmen is ideaal als je zonder begeleiding wilt zwemmen. Lekker baantjes zwemmen en de verschillende zwemslagen leren onder deskundige begeleiding.


Trimzwemmen

DAW heeft bij iedere training verschillende banen gereserveerd waar iedere zwemmer op zijn eigen niveau en snelheid kan zwemmen, zonder dat je in een overvol zwembad tegen andere mensen aan zwemt. Met ruim tien verschillende groepslessen per week is er altijd een les die bij je past. Aquasportief is het ideale middel om razendsnel calorieën te verbranden en je conditie te verbeteren.


Speciaal voor de fantieke zwemmer! Uw conditie wordt op een leuke en gevarieerde wijze verbeterd. Als trimzwemmer maakt u gebruik van een voordelig trimabonnement.


Trimzwemmen

De lessen vinden plaats in het meter lange wedstrijdbad. De trimkaart is drie maanden geldig, hierna kunt u een nieuw abonnement aanschaffen voor de volgende periode. Met ruim zes verschillende groepslessen per week en een speciaal aquasportiefprogramma voor volwassenen, is er altijd een les die bij je past. ZVVS heeft namelijk ook een afdeling Masters binnen het wedstrijdzwemmen, waar zwemmers van jaar tot ruim boven de jaar, zeer actief én succesvol zijn.


Bij de pagina Wedstrijdzwemmen staat meer informatie. Dan is trimzwemmen iets voor jou! In minuten geeft onze instructeur een gevarieerd programma met verschillende zwemslagen, zwemvormen en spelvormen, zoals waterpolo.


Trimzwemmen

Van alle aquasporten is trimzwemmen het meest aantrekkelijk voor mensen, die van het pure zwemmen houden. Op een afwisselende en plezierige manier wordt er gewerkt aan conditie, kracht en. Het is heel gevarieer want de les bestaat uit diverse activiteiten en u kunt terecht in diverse groepen. Trimzwemmen wordt gegeven op maandagochtend van 8. Wat u plezierig vindt bepaalt u zelf. Dus aarzel niet en kom een keer kijken of doe gewoon.


Ben je jaar of ouder, of heb je alle drie de zwemvaardigheidsdiploma’s? Heb je zin om 1x per week te trainen, maar wil je geen wedstrijden zwemmen? Geef je dan op voor de Jeugd Trimgroep. Bij trimzwemmen staat de zwemtechniek centraal en werken we aan een goede conditie. We besteden ook aandacht aan bijzondere.


Onder deskundige begeleiding werk je op gematigd of intensief niveau aan je conditie, waarbij er ook aandacht is voor het verbeteren van je zwemtechniek. Je verbetert de techniek van jouw zwemslagen door de variaties van het banen zwemmen te oefenen. Op de tijden dat je kunt trimzwemmen , is er altijd een professionele trainer aanwezig.


De trainer helpt je bij het verbeteren van je conditie en zwemtechniek: of het nu gaat om je slag, houding, keertechniek of welk aspect dan ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts