donderdag 21 november 2019

Weijtmans bomen rooien

Bekijk ons assortiment online. Neem contact op of vraag online offerte. Bomen rooien vakkundig verzorgd. Al sinds eeuwen is bomen rooien het vakgebied van de Udenhoutse familie Weijtmans.


Betref het rooien van een jaar oude Meidoorn. We hebben Weijtmans gebeld omdat ze al eens eerder bij ons werk hebben gedaan en dat is toen goed bevallen. Ook deze keer waren we zeer tevreden over het werk en het contact met de firma. Wij hebben nu geen bomen meer in de tuin, anders zeker volgende keer weer.


Het rooien van bomen rooien en verwijderen van de wortels. Vooraf is keurig prijsopgave gedaan en ons uitgelegd hoe men de werkzaamheden zou uitvoeren. Het waren flinke bomen dus was het best een lastige opdracht.


Hiermee is de organisatie door de jaren heen uitgegroeid tot een belangrijke landelijke speler die zeer regelmatig wordt ingeschakeld door de Overhei bedrijven en particulieren. Het bedrijf is nog altijd volop in beweging met een gezonde kijk op de toekomst. Dat gaat niet altijd en dan moet de boom of bomen weg. Wie kan dat goed en deskundig doen?


Reviews Super deskundig personeel, netjes gewerkt en in nog net geen. Denk hierbij aan het snoeien en rooien van bomen. Je dag begint op onze vestiging in Udenhout met een kop koffie en werkoverleg. Vanuit Udenhout vertrek je met hoogwerker, motorzagen en verder gereedschap samen met collega’s naar de klus. Deze onderneming is een specialist op het gebied van boombeheer en boomverzorging.


Naast haar werkzaamheden voor de ABG-gemeenten voert Weijtmans ook het gehele bosbeheer uit in o. Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief. Het is met veertig werknemers het grootste bedrijf in zijn branche. Na het rooien van een boom blijft er altijd een stronk over. Deze kan uitgegraven worden maar dat is enorm tijdrovend en arbeidsintensief.


Aonderhoud en rooien bomen. Unimog ook op locatie aangekomen. Onze vakmensen kunnen uw boom vakkundig rooien of snoeien. Zowel rooien , snoeien en versnipperen tot biomassa, vraagt inzicht, routine en aandacht voor veiligheid. Bovendien werken wij met uniek materieel en maken alleen gebruik van materialen en brandstoffen die aan de strengste milieu-eisen voldoen.


Geen boom is ons te groot en wij helpen u graag. Ik zie nog vaak dat het rooien van bomen er even bij wordt gedaan door grondverzetbedrijven en loonwerkers. Boomrooierij Hugo Bosch - De Boomrooiers met Passie! Door de jaren heen is Weijtmans zeker met zijn tijd meegegaan.


Werkwijze van bomen rooien. Bij bomen rooien wordt de boom volledig uit de grond verwijderd. Hierbij moeten we niet alleen de bomen kappen, maar ook de boomstronk en boomwortels verwijderen. Het is dus belangrijk dat dit veilig en efficiƫnt gebeurt. Begin hier dus niet zomaar zelf aan, maar laat dit in Helvoirt en omgeving over aan onze.


Het team van specialisten is, in combinatie met het beschikbare werkmateriaal, afgestemd op het snel en adequaat schoon opleveren van grote oppervlakten. Elke boom is anders, daarom zijn de kosten altijd verschillend per situatie. Een boom vellen is de simpelste en goedkoopste manier om een boom te rooien , maar niet altijd kan een boom vallen.


Kan de boom niet vallen omdat hij dan iets zal raken dan moet de boom klimmend afgebroken worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts