woensdag 20 november 2019

Van vliet hoveniers

In minuut Gratis Offertes van Hoveniers uit uw regio. Bekijk de nieuwe collectie van Vans online bij de Bijenkorf. Update je garderobe met ons assortiment schoenen, kleding, accessoires.


Van Vliet Hoveniers uit Waddinxveen maakt de mooiste tuinen. Van klein tot groot, van balkon tot dakterras.

Cor van Vliet U kunt bij ons terecht voor al uw tuinwensen. Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen, of wilt u een kleine of grote renovatie van uw tuin? Bij ons kunt u altijd aankloppen.


Vliet is een klein maar enthousiast en gemotiveerd hoveniersbedrijf dat zich richt op het aanleggen en onderhouden van particuliere en bedrijfstuinen. Onze vakmensen leggen uw tuin met de grootste precisie aan. Zo krijgt u een tuin waar u nog jarenlang kan van genieten!


Of het nu om een kleiine tuin of dakterras gaat, of een grote tuin met waterpartijen en vijvers. Tuinen maken is onze passie.

Of het nu gaat om een grote tuin, een balkon of een dakterras, wij maken graag ook uw tuindroom waar. Arjan van Vliet hoveniersbedrijf Uw tuin in professionele handen. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin of groenvoorziening. Wat uw smaak ook is, wij verrassen u met een tuinontwerp dat bij u én uw woning past.


Trendy schoenen tegen superprijzen. De laatste lifestyletrends. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Korting op Vans Collectie.


Voor 22:bestel morgen in huis! Shop bij de grootste online sportwinkel van Nederland. Dé webshop voor topmerken. AVV Hoveniers is een jong en groeiend bedrijf in het hart van de Krimpenerwaard (Ammerstol). Wij houden ons bezig met tuinontwerp, tuinaanleg, renovatie van tuinen en tuinonderhoud.


Dit doen wij voor particulieren, bedrijven, instellingen, VVE’s. Het aanleggen van een tuin is vakwerk. Ons streven is dan ook om met grote zorg en precisie uw tuin naar uw wensen aan te leggen.

Hoe groot of klein uw tuin ook is, ons bedrijf zorgt voor een goed eindresultaat. Tevens kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van beregening, verlichting, vijverpartijen en kunstgazon. De grootte van uw tuin, balkon of dakterras is niet belangrijk.


De gebroeders van Vliet - een begrip! Kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Twee broers (Jaap en René), met een passie voor het vak, oog voor stijl en vorm en met een berg aan ervaring.


Al ruim jaar zijn wij gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen. Ons kleinschalige bedrijf biedt u vakmanschap en een persoonlijke service. Hij kon al snel beginnen en dankzij zijn enthousiaste en zeer vakbekwame team hebben we vier werkdagen genoten van het werk dat werd verricht.


Het eindresultaat is geweldig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts