vrijdag 22 november 2019

Solamagic 2000 eco+

Solamagic 2000 eco+

Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Bij ons bijna alles direct uit voorraad leverbaar in standaard kleuren. De warmte die deze heater geeft, zult u op dezelfde manier ervaren als de warmte van de zon.


Solamagic 2000 eco+

Inschakelen en direct warm zonder rood licht. Omdat dit toestel een zeer goede reflector aan boord heeft word de infraroodstraling zeer goed verdeeld over de zone. Duitse topkwaliteit met jaar garantie op toestel.


Deze elegante terrasheater heeft een degelijke geïsoleerde aluminium behuizing die ons klimaat zonder problemen aan kan. Low Glare lamp) Vier kleuren bij ons in voorraad. De terrasheater verwarmt door middel van infrarood die u op dezelfde manier zult ervaren als de warmte van de zon. Deze infrarood warmte geeft een heerlijk en aangenaam gevoel. Daarnaast is er een stopcontact nodig op maximaal 1centimeter van de heater.


Solamagic 2000 eco+

Door de stekkerkabel van 1centimeter die aan het toestel zit, kunt u vervolgens de heater direct aansluiten. Standaard geleverd met montagebeugel. Deze terrasheater geeft veel warmte die u hetzelfde zult ervaren als de warmte die de zon geeft. De behuizing is erg stevig en heeft een coating voor een mooie afwerking. Zo is het lekker warm op je terras tijdens een spelletjesavond met je vrienden.


Het halogeen verwarmingselement is vrijwel niet windgevoelig, waardoor er weinig warmte verloren gaat. Je verwarmt met deze plafond- of wandterrasverwarmer namelijk je terras zonder dat je daarbij last hebt fel, rood licht. Hij wordt standaard geleverd met een ophangbeugel voor montage aan wand of plafond. De enige inbouwheater met TÜV-keurmerk op de markt! Uit voorraad leverbaar in standaard kleuren zonder meerprijs.


Afwijkende kleuren mogelijk tegen meerprijs. Philips HeLeN Gold-lamp verwarmt een oppervlak tot m² en is uitermate geschikt voor zowel bedrijfsmatige toepassingen als voor particuliere terrasverwarming. Het apparaat is uitgerust met een IR-halogeenlamp die een zeer hoge levensduur heeft. Deskundig advies van technisch team, desgewenst inclusief installatie!


Solamagic Premium Webshop. Gratis verzending vanaf €20- Uitsluitend kwaliteitsmateriaal! De ECO terrasverwarmers leveren wij standaard met de bekende zeer krachtige dr. Fischer HeLeN lamp voor het beste resultaat.


Solamagic 2000 eco+

Hij is gemaakt van een duurzame stevige aluminium behuizing. Leverbaar in moderne ralkleuren. Door gebruik van het statief zeer flexibel in te zetten.


Dit vlaggenschip van de duitse fabriek knoch licht is het resultaat van jaren onderzoek naar een terrasverwarmer die een heerlijke. Er is voor elk terras een passende terrasheater.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts