donderdag 21 november 2019

Varkensnek bbq

Varkensnek bbq

Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack online bei Thalia! Ontdek nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Specialistisch advies nodig?


De varkensnek zonder been wordt ook wel procureur genoemd. Dit wordt ook wel slow cooking genoemd. Net zo lekker maar een stukje vetter. Mocht je twijfels hebben over het droog worden van het vlees dan moet je gaan voor de procureur. Wil je eerst met een kleiner stuk aan de gang om te proberen dan kies je ook voor varkensnek.


Varkensnek (procureur) Vergroten. Procureur leent zich uitermate goed voor slow cooking. Een pulled pork BBQ recept mag hier dan ook niet ontbreken.


Varkensnek bbq

Het vlees is relatief voordelig en omdat je in één keer een groot stuk bereidt zal je ook minder snel problemen hebben met ruimte op de BBQ. Hele varkensnek van het Pietrain varken. Vol van smaak en klaar voor gebruik. Verwen jezelf met een sappig stuk procureur, ofwel varkensnek. Dit recept maakt kg vlees, dus genoeg om een heel gezin te voeden!


North Carolina Pulled Pork Sandwich geserveerd met Traditionele North Carolina BBQ Saus en North Carolina Koolsla. Het recept op deze pagina is hevig geinspireerd door: Holy Smoke - The Big Book of North Carolina BBQ. John Shelton Ree Dale Volberg Reed and William McKinney. Dit is zonder twijfel een van de betere barbecue boeken.


Koop een stuk schouderkarbonade van twee kilo pak je grootste pan een heel pak margarine,knoflook(veel),ui heel, peen,tomaten en wat je verder lekker. Alles wat je deze zomer nodig hebt voor een geslaagde BBQ vind je op beslist. Gebruik voor het bereiden van een procureur daarom een oven of een geschikte barbecue. Rubben Het is lekker om de procureur vooraf in te smeren met een heerlijke dry rub. Er zijn talloze rubs die je hierbij kunnen helpen.


Het is mooi gemarmerd met wat vet én juist dat zorgt voor malsheid en geeft smaak af aan het vlees bij het bereiden. Het braadstuk van varkensnek , ook bekend als procureur, is prachtig voor in de oven maar kan ook zeker op de BBQ worden bereidt. Vet is de drager van de smaak. Gyros van varkensnek een heerlijk en simpel gerecht voor op de BBQ.


Het is dan misschien wat aan de vette kant, maar doorregen vlees zorgt wel voor een hoop smaak. De procureur is uiterst geschikt om op lage temperatuur te garen. Meng de kruiden voor de Royaal BBQ pork rub, wrijf de procureur nog niet in met de rub dit doe je kort voordat je het gaat bereiden.


Haal de procureur uit de huishoudfolie en dep het droog. Wrijf de procureur in met de Royaal BBQ rub en laat het een uur intrekken. De lekkerste varkensnek koopt u bij Meerdanvlees. Horecakwaliteit vlees bij u thuis Gekoeld verzonden Voor uur bestel morgen in huis.


Ondertussen zal de BBQ op temperatuur zijn. Voeg dan wat rookhout toe aan de brandende kolen en leg daarna de rollade op, het indirecte deel van, het BBQ rooster. Sluit de BBQ met de deksel en gaar de procureur rollade langzaam tot een kerntemperatuur van ongeveer graden.


MIJN FAVORIETE BBQ GERECHT! Ik typ het even in hoofdletters om extra te benadrukken hoe lekker dit recept is! Voor een spiesje met gemarineerd procureur kan je mij ’s nachts wakker maken.


Ik begrijp dat niet iedereen begrijpt wat ik bedoel met procureur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts