vrijdag 29 november 2019

Statafelhoes

Bestel statafelhoezen bij Betaalbaarshoppen. Vanaf €- Direct verzonden! Klanten beoordelen ons met een 9. Afhalen is mogelijk in ons magazijn in Rhenen.


Eenvoudig wasbaar op graden en tevens kreukvrij.

Levering binnen 1-dagen. Alle statafelrokken vind je op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Onze statafelhoes stretch en statafelrok zijn uitermate geschikt om uw feest of evenement een professionele uitstraling te geven. Professionaliteit binnen klik bereik! Prijzen op deze site zijn exclusief BTW.


GRATIS verzending bij bestellingen.

Deze statafelhoes is uitgevoerd in stretch en wordt strak om de tafel getrokken. De statafelhoes bestaat voor uit polyester en uit spandex, is kreukvrij en makkelijk in gebruik. Beschikbaar in diverse kleuren. Voor 17:uur bestel morgen in huis. Deze zwarte hoes geeft uw statafel een chique uitstraling.


Het materiaal van de statafelhoes bestaat uit polyester en elastan, wat ervoor zorgt dat de stof rekbaar is. De hoes is geschikt voor tafels tot 115cm hoog, met een tafelblad van maximaal 85cm in diameter. Kreukvrij en makkelijk in gebruik en beschikbaar in diverse kleuren.


Met een statafel bespaar je veel ruimte en creëer je een gezellige sfeer. Als je de statafel niet altijd gebruikt, kies dan voor een opklapbare statafel. Deze kun je opfleuren met een mooie statafelhoes. Ook zijn opklapbare statafels makkelijk op te bergen door het compacte formaat. Grote collectie statafelrokken hier!


Combineer bijvoorbeeld voor een klassiek effect eens de statafelrok zwart met de statafelrok wit. Statafelrokken tegen de laagste prijzen. Of kies voor Koningsdag of een voetbalwedstrijd bij meerdere statafels voor hoezen in de kleuren roo wit blauw en oranje.

Of combineer de kleuren van je bedrijfslogo op statafel met een statafelhoes en topcover. Gunstige prijs, beste kwaliteit, snelle levering. Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.


Het brede assortiment statafelhoezen is geschikt voor elk feest. Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest of een particulier feest heeft. Uw keuze is afhankelijk van uw statafel. Hier kunt u ook gelijk uw eigen statafel vergelijken met een voorbeeld.


Alle rokken zijn stretch en daardoor gemakkelijk over de inklapbare statafels heen te trekken. Een rok wordt ook wel een statafelhoes genoemd. Wij bieden deze in meer dan verschillende kleuren aan!


Bekijk de categorie tafeltextiel op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts