donderdag 14 november 2019

Valondergrond

VALDEMPENDE VALONDERGROND VOOR SPEELTOESTELEN. Het repareren van de diverse valondergronden wordt uitgevoerd door speciaal daarvoor ontwikkelde apparaten. Daarnaast is het goed om uw valondergrond periodiek te onderhouden om schade te voorkomen.


Ook in inspectie en onderhoud kunnen wij u van dienst zijn. Meer over deze dienst kunt u hier lezen.

Uw expert in ondergronden van rubbervloeren, rubberschorsvloeren, grindvloeren, kunstgras tot houtsnippers en meer. De keuze voor een valondergrond is afhankelijk van het ontwerp van de speelplek, de vereiste uitstraling en de maximale valhoogte. Goede Speelprojecten is leverancier van kwalitatieve en duurzame speeltoestellen en trampolines voor schoolplein, speeltuin en open ruimte in Nederland en België. Valondergrond bestellen Bestel direct in onze webshop.


Onze valondergronden zorgen voor veilige, valdempende ondergronden in speelomgevingen. Houtsnippers als veilige valondergrond voor uw speelplek. Deze duurzaam geproduceerde houtsnippers zijn veilig en onderhoudsarm.


Het product heeft een lange levensduur.

Dekowood met een natuurlijke uitstraling is fraai gekleurd en heeft een uitstekende valdemping. Onze duurzame houtsnippers zijn als valondergrond bij speelplekken veilig, onderhoudsarm en gecertificeerd. Ook hebben de houtsnippers een lange levensduur. Met aantrekkelijke ontwerpen die zijn afgestemd op zowel doelgroep als omgeving. De HIC-waarden (Head Injury Criterium) bepalen of speelondergronden veilig zijn of aan vervanging toe zijn.


In sommige gevallen blijkt uit metingen dat investering in dure ondergrond kan worden vermeden. De hardheid van een valondergrond wordt bepaald door grondsoort en weersomstandigheden. Daarnaast worden houtsnippers, naaldhoutchips en speelmix vaak gebruikt als veilig valondergrond op speelplaatsen. Speelmix, big bag m³ € 7Per big bag 4kg Meer info.


Aan het plaatsen van een veilige valondergrond worden strenge eisen gestel waar met name de koppeling tussen valhoogte en soort ondergrond een belangrijke rol speelt. Zorg dus dat u voldoende zand legt en dit jaarlijks aanvult indien nodig. Controleer dit zeker eens per jaar, zodat de laag niet te dun wordt!


Bent u op zoek naar een valondergrond voor bij de speeltoestellen op uw speelplaats? Sicuro biedt u diverse valdempende ondergronden zoals: Rubber tegels, kunstgras, houtsnippers, schors en valzand. De snippers kunnen daarbij ook in verduurzaamde variant worden aangeboden.


Zoek je een veilige kunstgras valondergrond voor speeltoestellen, op het schoolplein of op een openbaar speelveld?

Vario verzorgt de aanleg van gecertificeerde kunstgras valondergronden en speelvelden! Een school of gemeente is verplicht voor voldoende valdemping te zorgen op elk speelveld. Wij geven dus niet alleen aan wat er aan het toestel of ondergrond mankeert, we reiken ook duidelijke en praktische oplossingen aan. De inspecteur beperkt zich bovendien niet alleen tot het toestel en de valondergrond maar neemt het gehele speelgebied in de inspectie mee.


Een gekleurde valondergrond onder de speeltoestellen. De schoolpleinen van de Prins Willem-Alexanderschool en De Fontein uit Barneveld zijn vanaf nu de populairste speelplek van de kinderen. In samenwerking met Yalp heeft Vario de pleinen omgetoverd tot een avontuurlijk en veilig speelparadijs met optimale valdemping.


De valdempende ondergronden van Vliet zorgen voor veilige en uitnodigende speelplekken waar jong en oud op een plezierige manier kunnen spelen en sporten. Een veilige kunstgras valondergrond door valdemping onder het kunstgras. Afhankelijk van de situatie waar het kunstgras gelegd wordt kan met kiezen voor drukverdeeldoek, geotextiel, drainage mat of valdempingsplaten. Spelen, sporten of gewoon lekker loungen?


Dankzij zijn veerkrachtige werking is de Flexis Rubbervloer de ideale ondergrond voor elk sport- of speelterrein. Het kiezen van de juiste valondergrond voor een speeltoestel is daarin van groot belang. Deze dempt een eventuele val, waardoor het kind weer kan opstaan, verder spelen en een leerzame ervaring rijker is.


Wist je dat het wettelijk verplicht is om een valondergrond onder en rondom een speeltoestel te hebben? Iedere valondergrond moet dan een nieuw laboratorium-gecertificeerd rapport hebben. Maar dat is niet voldoende om de veiligheid van de ondergronden te garanderen, vindt Theo van Orsouw van het bedrijf Speelzeker. Er moet meer onderhoud en controle zijn op geïnstalleerde valondergronden.


Dit komt de veiligheid en levensduur ten goede. Veiligheidseisen speeltoestellen. Bij iedere school en in elke wijk hoort natuurlijk een speeltuin.


Ook de indoorspeeltuinen schieten als paddenstoelen uit de grond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts