dinsdag 26 november 2019

Vaste klantenkaart

Bindt uw klanten met ons Klantkaart Systeem! Bedien uw klanten nu nog beter! Klantenkaart met loyaliteitsprogramma op maat. Voor elke situatie biedt Klantkaart de beste oplossing met een loyaliteitsprogramma op maat.


Het maakt niet uit of je een zelfstandige ondernemer bent met één of meer vestigingen.

De Klantkaart is ook ideaal voor winkeliersverenigingen of voor grote of kleine franchiseformules. In het literaire café, boekwinkel en galerie Huis Der Zotheid krijgen klanten tegen inlevering van hun vaste klantenkaart een kop thee of NY Coffee kado. Sukho beloont graag haar vaste klanten. Bij elk bezoek aan onze massagestudio vinken we per dertig minuten een hokje op jouw kaart af. Al na hokjes ( uur) krijg je een massage van minuten gratis.


Aanvraag Funway vaste klantenkaart. Ervaar het voordeel van de vaste klantenkaart : na tien behandelingen is de 11e behandeling cadeau.

De vaste klantenkaart is persoonsgebonden. De terStal klantenkaart blijft te allen tijde eigendom van Ter Stal Textiel BV. Met de terStal klantenkaart profiteer je als vaste klant van alle voordelen die terStal te bieden heeft.


Als klant van Salon Dagmar kunt u met de vaste klantenkaart rekenen op extra voordeel. Ook door het jaar heen zijn er nog verschillende aantrekkelijke aanbiedingen voor u. Als de kaart vol is (stempels) krijgt u een cadeaucheque t. Met een klantenkaart van Coop profiteer je van nog meer voordeel! Vraag snel een klantenkaart aan, wordt lid van onze coöperatie en profiteer mee!


Dat kan met onze vaste klantenkaart. Vaste klanten hebben bij ons een streepje voor. Met onze klantenkaart krijg je korting op de veranderkosten van kleding die niet is afgeprijsd Welkom bij Vastenhoven Mode Ruim 1jaar kwaliteit, service, aandacht en passie. Je klantenkaart verlengen gaat dan helemaal automatisch!


Wij geven weer dinerbonnen t. Om je gegevens in te zien of te wijzigen, kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Idealiter doe je een digitale klantenkaart én een pasje. Niet alleen bij een klantenkaart maar eigenlijk altijd geldt: wees klantvriendelijk.

En wees blij wanneer jouw vaste klant moeite doet om een verdere binding met je bedrijf aan te gaan. Maar wat ook betekent dat wij een vaste klanten voordeelkaart hanteren waarbij u spaart voor een korting. Deze kaart hoeft u niet zelf te bewaren, dat doen wij voor u. Ook uw verjaardag vergeten wij niet, want op deze feestelijke dag ontvangt u van ons een leuke attentie. Is je klantenkaart verlopen? Overzicht tarieven, cadeaubon, vaste klantenkaart en openingstijden.


Massage Therapie Noordwijk Liesbeth den Oudsten. Met ieder bezoek aan Hubo groeit dus je tegoed. Ook kun je profiteren van speciale aanbiedingen voor klantenkaarthouders. Onze buitenkas biedt onderdak aan al wat groeit en bloeit.


Sommige bedrijven, zoals Otto, Neckermann en Wehkamp, bieden hun vaste klanten de mogelijkheid een klantenkaart aan te vragen. Dit is in feite een soort creditcard die alleen bij het betreffende bedrijf kan worden gebruikt. Je kan het krediet waarop je met deze kaart koopt in één keer terug betalen, of aflossen in termijnen.


Goe of een klantenkaart extra omzet oplevert is niet zeker, maar het levert je in ieder geval meer informatie over je klanten op en het stelt je in staat je vaste klanten af en toe te bedanken. Genoeg redenen dus om met een klantenkaart te starten. En als je dat doet, heb ik nog tip voor je.


Wat je precies kunt doen met een klantenkaart , verschilt per winkel. Bij de ene winkel spaar je voor kortingen, bij de andere winkel spaar je voor gratis cadeaus. Waar je ook voor spaart, alle klantenkaarten hebben tenminste één eigenschap met elkaar gemeen: ze leveren je voordeel op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts