vrijdag 7 juli 2017

Schutting vlechtwerk

Henderson Creative Living Biedt Gegarandeerd de Laagste Prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Wilhout is een bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het maken van wilgentenen schuttingen en erfafscheidingen van wilgentenen. Door de duurzaamheid en flexibiliteit van wilgentenen kan dit op brede schaal worden toegepast. Schuttingen shop je eenvoudig en snel op beslist.


Wilhout heeft eigen bossen waarin de wilgentakken wordt geteeld. Hans en Marian Groenen, specialisten in vlechtwerk met wilgentenen. Met Gipea Easy Fix (vlechtband) en andere producten van Gipea sluit u uw schutting en tuin snel en effectief af voor pottenkijkers. Duurzaam tuinscherm van robuust vlechtwerk.


Schutting vlechtwerk

Bent u op zoek naar een tuinscherm of schutting met de uitstraling van vlechtwerk wilgenteen of riet om een leven lang mee te gaan? Vlechtwerk tuinschermen hebben een karakteristieke, warme en natuurlijke uitstraling alleen moeten ze regelmatig vervangen worden. Een wilgentenenschutting heeft onbehandeld een levensduur van acht tot tien jaar, maar wanneer deze behandeld wordt, kan dit verlengd worden. Dit kan door middel van een behandeling met lijnzaad olie.


Een ter plekke gevlochten wilgentenen schutting , is vervaardigd van kastanje palen en vlechtwerk van 2-jarige wilgentenen (bleeslatten). Een natuurlijke uitstraling, maar wel met een stoer karakter. Dat kenmerkt de schutting van natuursteen. Er is keuze uit verschillende kleuren grindvulling, waardoor u de natuurstenen schutting helemaal op uw wensen kunt afstemmen.


Schutting vlechtwerk

Er is keuze uit een tuinafscheiding met gaaselementen of schanskorven die u kunt vullen met stenen in de gewenste. De levensduur kan worden verlengd door de schutting te behandelen met lijnolie. Hierdoor hebben de weersomstandigheden minder invloed op het hout (zie de handleiding hieronder).


Wij maken wilgentenen schuttingen van wilgentenen en kastanjepalen en doen dat al jaar. De schuttingen zijn een puur Hollands natuurprodukt en geven uw tuin een ongeëvenaard natuurlijke uitstraling. Ook maken wij originele eikenhouten schuttingen tussen robuuste acacia-palen.


Ter plekke aangepast aan de tuinsituatie. De grootste collectie schuttingen hier! Ook de wind zal weinig vat krijgen op een tuinscherm van gevlochten takken.


De licht open structuur van het vlechtwerk weet de wind heel behoorlijk te absorberen en lichtjes door te laten. Soorten gevlochten tuinschermen en hun plaatsing. Een gevlochten tuinscherm is een zeer stijlvolle schutting voor de tuin.


Schutting vlechtwerk

De kostprijs voor een combinatie met een metalen frame in dezelfde afmeting bedraagt gemiddeld € 60. Een schutting laten plaatsen in uw voor of achtertuin kan natuurlijk ook goedkoop! Maar wat is de exacte prijs per strekkende meter voor het laten plaatsen van schuttingen en tuinschermen van composiet of hardhout?


Lees hier alles over verschillende soorten tuinhekken en de beste prijs! Bij plaatsing achter het scherm lijkt het alsof het vlechtwerk van wilgentakken doorloopt. Het is ook mogelijk om een tuindeur van wilgentakken te integreren. Deze wordt meestal gemaakt van een eikenhouten frame en een vlechtwerk van wilgentakken. Vrijwel al onze producten worden handmatig als een combinatie van hout en wilgentakken gemaakt.


Daardoor hebben deze een individuele uitstraling, dit in tegenstelling tot industriële massaproductie. De gelijkmatigheid van het vlechtwerk geeft aan dat het gaat om kwalitatief hoogwaardige, handmatig verwerkte producten van wilgentakken. De Vlechterij staat voor het vlechten met wilgenteen in de breedste zin, levert maatwerk en werkt met duurzame onbespoten materialen. De Vlechterij heeft haar eigen grienden met verschillende soorten wilgenhout, allen geschikt voor het maken van vlechtwerken : Twee en driejarig hout voor het maken van verschillende tuinobjecten, zoals tuinschermen en priëlen. Deze wilgen (bleeslatten) worden in bossen van stuks geleverd.


Bovenstaande prijzen gelden voor een standaard hoogte van 1. Prijzen voor hoger vlechtwerk op aanvraag. Diverse materialen en producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts