donderdag 13 juli 2017

Muizen plankjes

Specialistisch advies nodig? Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken. Muizen is huis kan enorm vies en vervelend zijn. Bovendien kunnen muizen ziektes meebrengen en het is voor horecagelegenheden dan ook de grootste nachtmerrie. Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk tegen gaan.


U kunt muizen op verschillende manieren bestrijden. Maar muizen leven zo dicht bij de mensen dat ik me dat niet kan voorstellen dat je muizen kunt bestrijden met geuren. Een tijdje geleden hebben we met een klant geprobeerd de muizen te verjagen met een H. De muizen zijn wel enige tijd weggebleven maar kwamen uiteindelijk toch wel weer terug.


Deze lijmplank is perfect om insecten en muizen mee te vangen. De kant en klare lijmval is klaar voor gebruik. Door de speciale formule van de lijm droogt deze niet op. Wij van Pest Free Benelux zijn gespecialiseerd in gifvrije, diervriendelijke ongediertebestrijding tegen muizen en ratten. Muizenlijm past niet in ons bedrijfsbeleid en biedt ook geen duurzame oplossing.


Muizen en ratten bestrijden is nooit een kwestie van alléén maar het plaatsen van plankjes met muizenlijm. De muizen klommen via het plankje tegen de emmer op, kropen langs de draad en als ze op het blikje stapten draaide dat rond en smeet hen in het water. Vanwege het zeer dieronvriendelijke karakter van de lijmplank is deze omstreden methode voor het doden van muizen verboden in de Nederlandse wet. Ratten en muizen kunnen voor overlast zorgen en brengen schade aan door de vervuiling met uitwerpselen, door hun geknaag, door het opeten van voedsel.


De overlast brengt de gezondheid van de mens en dier in gevaar. Ronada ratten en muizen lijmplank € 75. Houten lijmplanken (stuks) € 95. Provoke ratten lokstof € 395.


Effectief muizen bestrijden kan op verschillende manieren. Voorkoming van muizen en ander ongedierte is beter dan bestrijding, want veel mensen willen het muizen bestrijden tegenwoordig het liefst zo gifvrij en pijnvrij mogelijk oplossen. Kooi- en kantelvallen vangen de muis leven zodat je die buiten vrij kunt laten. Zorg ervoor dat er in huis niets eetbaars te vinden is voor de muizen behalve in de muizenvallen.


Zelf trek ik me niet zoveel aan van de steekpen en plaats ik gewoon een heel klein beetje pindakaas (minder dan een doperwt) op het plankje. Soms zijn er inderdaad muizen die dat er toch af krijgen en dan is jouw methode misschien wel een optie. In ieder geval bedankt voor de tip!


Met vriendelijke groeten, Marcel. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Lijmplanken zijn zeer effectief, de muizen en ratten blijven op de lijmplank vast zitten als ze er overheen lopen, hierdoor is ontsnappen onmogelijk. De eenvoudigste plankjes kosten minder dan een euro.


Je kunt snel verschillende plankjes plaatsen en zodoende goedkoop en snel de muizenplaag bestrijden. De ouderwetse muizenval is effectief, maar niet diervriendelijk. Plaats wat lekkers voor de muis op het plankje en zodra de muis het eraf wilt pakken, klapt de klem dicht. Anders zal de muis het lekkers te makkelijk kunnen pakken, waardoor de klem niet dicht klapt. Er zijn genoeg alternatieven om muizen en ratten op een diervriendelijke manier te vangen.


Geloof mij maar het is echt niet om aan te zien. Het beestje heeft veel stress, angst en pijn. De val bestaat uit een met water gevulde bak met daarop een soort wip.


Op het deel van de wip dat boven het water bevindt, wordt dan het aas gelegd. De muis zal over het plankje naar het aas toe lopen. Door het lopen van de muis over de wip, gaat het plankje op een bepaald moment naar de andere kant zakken en de muis valt in het water en verdrinkt. Als de muizen dan op het eten afkwamen, werden hun pootjes vastgelijmd aan de plankjes.


Deze dieronvriendelijke bestrijdingsmethode zorgt voor veel stress bij de muis (die alleen daardoor vaak al sterft) en is daarom verboden. Muizen kunnen op een bepaalde manier schattig zijn, maar het is niet zo leuk wanneer je er eentje haastig door je huis ziet rennen. Een muis uit je huis verjagen.


Nog erger is het vinden van sporen van muizen in je keukenkastjes of andere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts