maandag 17 juli 2017

Glasschuifwand veranda

Groot aanbod verandaverlichting hier! Verandaverlichting voor de laagste prijs. Met de luxe en kwalitatieve veranda ’s en tuinkamers van Verasol geniet u elk seizoen van het buitenleven. Vraag hieronder uw vrijblijvende offerte op maat aan.


Luxeglasschuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten.

De volledige mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen wel voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. Omdat ze tot wel meter breed geïnstalleerd kunnen worden, is het heel goed mogelijk om ze over de gehele breedte van uw veranda te hebben. Zo maakt u van de tuinkamer een flexibele overgang tussen uw huis en tuin: u hoeft niet langer meer die gedwongen keuze te maken tussen huis of tuin. Maak van uw terrasoverkapping in een handomdraai een tuinkamer met de JVS glasschuifwand en geniet het hele jaar door van uw tuin en terras! De terrasoverkapping van JVS of elke andere fabrikant kunnen worden voorzien van JVS glazen schuifwanden.


Glazen schuifwand plaatsen? Wij leveren kwaliteit schuifwanden van glas voor uw veranda of overkapping. Schuifdeur glas is leverbaar in verschillende maten.

U kunt hiermee uw veranda uniek afwerken. Een mooi afgesloten veranda is dé ideale oplossing voor wie in alle jaargetijden heerlijk van zijn tuin wil kunnen genieten. Welkom op de website van Glasschuifwand , uw Belgische partner voor de mooiste terras oplossingen op basis van het zelf ontwikkelde transparante glasschuifwandsysteem.


Ons unieke concept maakt het mogelijk uw bestaande of nog te ontwerpen terrasoverkapping of tuinkamer te realiseren tegen een eerlijke prijs en onbetwiste kwaliteit. Zo kunt u buiten genieten van het vroege voorjaar tot laat in het najaar. De glazen schuifwanden zijn sterk, betrouwbaar en duurzaam. Zo heeft u de mogelijkheid om uw overkapping of veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De panelen hebben geen omlijsting en bieden daardoor een onbelemmerd.


Onze volledig glazen veranda schuifwanden worden compleet geleverd en komen standaard met gehard veiligheidsglas 8mm of 10mm dik (vanaf meter hoogte). Luxe glasschuifwanden bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. Last van wind onder uw overkapping? Kies voor een glasschuifwnad van De Houtburcht! Bekijk de opties op de website of bezoek de showroom.


Geniet op een voordelige en eenvoudige manier van extra woonruimte met veel lichtinval. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en eventuele opties. Combineer dit luxe delige schuifwandsysteem van echt glas met bijvoorbeeld Lariks Douglas hout.


Zorg ervoor dat uw glasschuifwand zwevend gemonteerd wordt, zo voorkomt u dat de glazen deuren moeilijk kunnen schuiven.

Dit is een complet glasschuifwand van het merk Tuindeco. Met deze glazen wand systeem maakt u uw aanbouw flexibel. Wilt u uw veranda of overkapping helemaal afsluiten? Dat kan met een glazen schuifwand. Bestel deze schuifwanden van echt glas samen met uw hout op één adres.


Met het schuifwandsysteem verandert uw aanbouw binnen no tim in een beschutte plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts