woensdag 12 juli 2017

Kunstgras kleed

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Is het gras groener bij de buren? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Als je geen tuin hebt maar wel een balkon waar je graag zit, dan kun je ook daar kunstgras leggen.


Geef je balkon een zomerse sfeer en kies een mooi stukje kunstgras.

Je hoeft niet meer de saaie balkonvloer te zien. Het kunstgras karpet is eenvoudig met een stofzuiger of een bezem schoon te houden van kruimels. U kunt de Ferrari kunstgras karpetten bijvoorbeeld ook gebruiken voor het aankleden van een evenement, showroom of als stand aankleding op een beurs. De Ferrari kunstgras karpetten hebben een poolhoogte van 21mm, waarbij de kroesdraad 10mm hoog is.


De kunstgras stroken of nep grasmatten zijn eenvoudig te leggen op balkon of terras. Je kunt het kunstgras voor op het balkon vastlijmen of tapen. In no time geniet je zo van weelderig kunstgras op je terras of balkon.


Wel moet de ondergrond vlak zijn en voorzien zijn van voldoende waterafvoer (drainage).

Met dit universele grastapijt met een lengte van 400cm en een breedte van 200cm creëer je dat tuin gevoel op je balkon. En ook in het interieur is kunstgras vaak te vinden, want bij LIVING LINE zijn de uiterst robuuste kunstgras -vloerkleden in diverse vormen en kleuren te bestellen. Met de poolhoogte van kunstgras bedoelen we de langste sprieten in het kunstgras. Dit is gemiddeld 35mm, maar korter is ook mogelijk, bijvoorbeeld 20mm.


Lees meer over het kiezen en leggen van kunstgras op deze pagina. Bij GAMMA bieden we je grastapijt aan, kunstgrastegels en kunstgras op maat. Gekleurde stoelmatten voor harde vloer. Vind de beste selectie kunstgras kleed fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kunstgras kleed voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Of u nou zoek bent naar bruin kunstgras of trendy rood kunstgras , kunstgras is leverbaar in bijna iedere denkbare kleur.


Alle kleuren zijn sowieso leverbaar in 400cm bree daarnaast zijn de meeste soorten ook leverbaar in 200cm breed. Door de nopjes heeft het een goede waterafvoer en werkt als antislip. Ook als buitentapijt voor. Ben je op zoek naar een leuk en voordelig speelkleed voor je kind? Wil je een kwalitatief vloerkleed in huis halen?


Dat kan hier bij Onlinespeelkleed. We leveren diverse soorten kunstgras afhankelijk van de doeleinden, van een geliger gras tot een prachtig groen kunstgras. Wilt u het kunstgras zelf aanleggen of wilt u dit liever overlaten aan een professional?

Een uniek product van Adcio. Levering karpet op maat binnen weken. Zoals er van tapijt, vloerkleden gemaakt kunnen worden maken wij buitenkleden van trendy gekleurd kunstgras. Het gekleurde kunstgras wordt allereerst in de gewenste maat gesneden.


Vervolgens wordt de rand afgewerkt met een luxe decoratieve afwerking. Hier vind je de beste oplossingen voor een prachtig en groen gazon het hele jaar door, zonder te hoeven maaien. Voor iedere tuin is er een geschikt grastapijt, bekijk hier het gehele assortiment kunstgras.


Zo heb je bijvoorbeeld wel een worteldoek nodig om te voorkomen dat er onkruid in je kunstgras gaat groeien. Online je kunstgras kopen en netjes thuisbezorgd krijgen. Bekijk hier ons stappenplan over kunstgras aanleggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts