woensdag 12 juli 2017

Plastic kraai tegen duiven

Bekijk nu de laagste prijs voor Duifje. De ravenverschrikker voor duiven ! Deze levensgrote zwevende zwarte raaf is een echte vogelverschrikker! Door het zwevend effect wekt de raaf de indruk dat het meteen aanvalt en schrikt daarmee andere vogels en ongedierte steeds weg. Kraaien zijn groter dan kauwen en in tegenstelling tot de laatste helemaal zwart, vaak met een wat groenige glans over de veren.


Van de ongeveer even grote roeken zijn ze te onderscheiden doordat de laatsten een kaal stuk huid aan de basis van de snavel hebben, waardoor de snavel langer lijkt. Vogelverschrikker kraai van plastic cm. Deze kunststof kraai is een oplossing tegen ongewenst bezoek van duiven en andere grote vogels in uw (moes) tuin of balkon. Als duiven een kraai zien zoeken ze een andere stek op.


Zwarte kraai gemaakt van plastic en is uitermate geschikt als Halloween versiering of decoratie tijdens een horror themafeestje. We begonnen met ijzeren pinnen. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Aanbieding Toen zag mijn geliefde vrouw bij Blokker voor een paar euro een plastic kraai in de aanbieding, die tegen duivenoverlast zou helpen. De duivenpoep besmeurt balkons, gebouwen en tuinmeubilair.


Bovendien gebeurt het vaak dat duiven de oorzaak zijn van verstopte afvoergoten. Een innovatief vogelwering systeem dat snel en eenvoudig te gebruiken is en heel effectief functioneert. Bird Free houdt alle ongewenste vogels van gebouwen zonder ze letsel toe te brengen.


Gebouwen behouden hun esthetische waarde en schoonheid. Vergelijk alle webshops en bespaar tot via Kiesproduct! Weren van duiven met een duivenverjager kraai in kunststof. Transparante weringspinnen duiven , kraaien ,. Nep-uil, valk en netten tegen duivenoverlast. De vogelafweer Raaf dient als decoratie en als afschrikmiddel tegen duiven , merels, mezen en andere kleine vogels.


Verjaagd vogels en beschermd zo uw balkon, vensterbank, terras, tegen uitwerpselen. De kraai is makkelijk in elkaar te zetten en kan zowel worden neergezet om vogels te verjagen als worden opgehangen om effectiever te zijn tegen andere kraaiachtigen. Voor maximale effect raden wij aan de vogelverschrikker na weken voor een aantal dagen weg te halen of te verplaatsen.


Kraai met bewegingssensor en geluid van de zwarte kraai. Op het moment dat er iemand langs de voorzijde van de kraai passeert, klinkt het geluid van een roepende kraai. Resultaten van zoekmachines!


Specificaties: Dit toestel genereerd zeer specifieke geluiden waardoor de duiven en andere vogelsoorten van uw balkon, terras of zelfs uit uw garage verjaagt worden. Duiven Kraaien Meeuwen Mussen. Net spannen zodat de duiven niet op het balkon kunnen komen.


Staalkabel spannen op de reling van het balkon. Plastic anti-duivenstrips. Op deze manier kunnen duiven niet landen op de reling.


Sterke kruiden strooien zoals rode peper, kaneel, knoflook en cayennepeper. Uiteraard kan je niet alle tips toepassen tegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts