maandag 10 juli 2017

Basisschool de stek houten

Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Macht Sie reich in Tagen! Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Groot aanbod tuinartikelen online! Onze aandacht gaat naar de ontwikkelings- en onderwijsbehoeften van de leerling om een optimale groei te bevorderen en nieuwe talenten te kunnen ontwikkelen. Dit uit zich in de katholieke waarden en normen die wij op school laten zien.


Wij staan open voor elkaar en respecteren elkaar. We mogen zijn wie we zijn en dringen niemand iets op. Naast katholieke leerlingen bevinden zich op school ook niet- en andersgelovige leerlingen.


Ook kun je bij ons terecht voor een gym- of snuffelstage. Op basisschool De Stek staat kunst en cultuur hoog in het vaandel. Wij laten de leerlingen in aanraking komen met de cultuur die de gemeente Houten kenmerkt.


Een enthousiaste groep ouders die de door school geïnitieerde activiteiten ondersteund zoals schoolfotograaf, kerstviering, Sinterklaas, Pasen, A4-Daagse, kleuterdag, schoolreis, versieringen van de school m. De leerstof niet te beperken door de eindtermen van het onderwijs, vastgelegd in de kerndoelen, maar ons in de lesstof te laten leiden door het kunnen van de kinderen. Basisschool de Stek heeft een actieve oudervereniging. De mogelijkheden van de individuele kinderen worden als leidraad gebruikt.


Kinderen hebben op het eind van de basisschool niet allemaal dezelfde lesstof gehad. Van dit bedrijf zijn geen openingstijden bekend. De leerlingen van basisschool De Stek zijn verdeeld over twee locaties. De onderbouw, groepen 1-2- zit op de hoofdlocatie. De middenbouw, groepen 4-5- zit op onze dependance Het Stekje.


Waar de directeur verbonden is aan de onderbouw, coördineert de teamleider de midden- en bovenbouw. Welkom op de website van De Zevensprong. Het is een kleinschalige katholieke Daltonschool waar iedereen welkom is. Wij geven onderwijs volgens de principes van het daltononderwijs.


Onze school valt binnen de Katholieke Scholenstichting Fectio. De Fontein, een sprankelende school, waar je de beste versie van jezelf wordt en ieder kind welkom is! Ons uitgangspunt is dat mooie processen en resultaten pas ontstaan wanneer de talenten van uw kind gezien en ingezet worden. De Plantage is een openbare basisschool voor daltononderwijs. In het daltononderwijs staan de kernwaarden van het Nederlandse daltononderwijs centraal.


Klik hier voor meer informatie over onze kernwaarden. Als PDF document, makkelijk om te bewaren, te delen en te printen. De meest volledige site met ruim 66. Met meer dan grafieken!


Neem dan contact met ons op zodat we de informatie kunnen toevoegen. Het Mozaïek, een sterke PC school in Houten Noord-oost! We hopen dat u enthousiast wordt door deze website, door onze leerkrachten, door onze prachtige gebouw! Bent u benieuwd of wilt u een keer langs komen, neem contact met ons op!


We maken graag tijd voor u. De Zonnewijzer, een school waar ieder kind de ruimte krijgt om te stralen! We stimuleren de talentontwikkeling van de kinderen met hoogwaardig en eigentijds onderwijs. Dit doen we op uiteenlopende niveaus, zodat elk kind optimaal tot ontwikkeling komt.


Talentontwikkeling betekent bij ons: leren voor je leven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts